Πίνακας Περιεχομένων
  1. Χαλάνδρι στο Φως 
  2. Ζητήματα καθημερινότητας 
  3. Ξεκάθαρη στάση
  4. Ενδοοικογενειακή κόντρα 

  Ένα από τα πρόσωπα που έχουν συνδέσει το όνομα τους με την ελληνική τηλεόραση είναι ο Χάρης Ρώμας, με την επιτυχία που έχει κάνει να μνημονεύεται ακόμη και σήμερα.

  Ο Περίανδρος Πώποτας  του Κολοκοτρωνιτσίου, όντας Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη είναι έτοιμος να κερδίσει άλλο ένα μεγάλο στοίχημα στην αυτοδιοίκηση αυτό της εκλογής του ως δήμαρχος στην πόλη του Χαλανδρίου.

  Χαλάνδρι στο Φως 

  Ο ίδιος μέσα από την ενασχόληση του με τον πολιτισμό θέλησε να δώσει το όνομα Χαλάνδρι στο Φως, στην παράταξη που ίδρυσε. Ξεκαθάρισε όμως σε όλους τους τόνους πως δε θα γεμίσει με ηθοποιούς το ψηφοδέλτιο του, καθώς δεν θέλει να το κάνει θίασο. Αν και όπως έχει πει έχει μεγάλη προσφορά από συναδέλφους του για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο.

  Ενημερωμένος για όλα τα προβλήματα της πόλης, έχει κάνει συνεχείς αναφορές σε κτηματικά ζητήματα τα οποία κλήθηκε να φέρει σε πέρας ως αντιπεριφερειάρχης προκειμένου να ενταχθούν στο σχέδιο πόλης.

  Ψηλά στην ατζέντα του παραμένει το θέμα του καταυλισμού των Ρομά, για το οποίο θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τα σχέδια του με στόχο να λυθεί και αυτό.

  Ζητήματα καθημερινότητας 

  Πρώτος στόχος για τον δημοφιλή ηθοποιό είναι και η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Χαλανδρίου, με βέλτιωση στο κομμάτι της ανακύκλωσης, όπως και της κυκλοφορίας.

  Σε μια από τις συνεντεύξεις που έχει δώσει από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του, ανέφερε: «Θέλω να το κάνω πόλη καινοτομίας και ανάπτυξης, εμπορίου και ψυχαγωγίας, ψηφιακής πρωτοπορίας. Με λίγα λόγια, θέλω να αναμορφώσω τα πάντα, πλήρως. Να δημιουργήσω την πρότυπη πόλη μεγάλου πολιτισμού. Αυτή πιστεύω ότι θα είναι η ειδοποιός διαφορά από άλλες πόλεις και δήμους της χώρας. Ευελπιστώ ότι θα έρχονται όλοι κάποια μέρα στο Χαλάνδρι, για να απολαμβάνουν στιγμές χαράς, χαλάρωσης, ψυχαγωγίας αλλά και υψηλής αισθητικής και πνευματικής καλλιέργειας. Δεν θα υποσχεθώ ότι θα φέρω θάλασσα στο Χαλάνδρι, αλλά τον πολιτισμό με «Π» κεφαλαίο μπορώ να τον φέρω».

  Ξεκάθαρη στάση

  Ο αντιπεριφεριάρχης πολιτισμού και υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου έχει ξεκάθαρη άποψη για το θέμα που απασχολεί τους καλλιτέχνες και σε πρόσφατη τηλεοπτική τοποθέτηση του είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το πνεύμα κατανόησης που δείχνει αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση. Μπορεί να είναι πάγια αιτήματα, αλλά με τέτοιο πάθος ποτέ δεν είχαν διεκδικηθεί. Την επαναστατική διάθεση την καταλαβαίνω, συνάδει και με το ταμπεραμέντο των καλλιτεχνών, αλλά υπάρχει κι ο κίνδυνος να γίνουμε γραφικοί ξαφνικά». Με λίγα λόγια ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού της Αττικής ζητάει να δεχθούν τα Σωματεία την μεγαλόπρεπη προσφορά του ηγέτη και να μην κυνηγούν την πλήρη δικαίωση στα αιτήματά τους. Γιατί για κάθε ξεροκόμματο υπάρχει και ένας υποτακτικός που το παρουσιάζει ως πλουσιοπάροχο γεύμα.

  Ενδοοικογενειακή κόντρα 

  Τον δικό της χώρο στη ζωή του Χάρη Ρώμα έχει συνύπαρξη με την Άννα Χατζησοφιά, αφού έχουν γράψει μαζί αμέτρητα τηλεοπτικά και θεατρικά χιλιόμετρα. Ωστόσο θα πολιτευτούν από διαφορετικο μετερζί ο καθένας τους, σε αυτοδιοίκηση και κεντρική πολτική σκηνή αντίστοιχα.

  Όπως έγινε γνωστό η Άννα Χατζησοφιά θα παλέψει για μια θέση στην ελληνική Βουλή, με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο τομέα της Β’ Περιφέρειας Αθηνών.

  Η ίδια έχει πει σε τηλεοπτική συνέντευξη της: «Με τον Χάρη Ρώμα κολλήσαμε αμέσως από την πρώτη στιγμή, είμαστε οικογένεια. Με τον Χάρη σκοτωνόμαστε για τα σενάρια και για τα πολιτικά. Δεν θα δεχόμασταν να βρεθούμε αντίπαλοι πολιτικά σε πάνελ. Ένας πολιτικός θεωρούσε ότι σκιαγραφείται ο ίδιος στο πρόσωπο του υπουργού που υποδυόταν ο Χρήστος Ευθυμίου. Το “Κωνσταντίνου και Ελένης” θα μπορούσε να γίνει ταινία».