Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή [email protected] και στη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου και εκτός των άλλων, ανέφερε τον λόγο που δεν θα συνεργαζόταν με την Κατερίνα Καινούργιου και την Ελένη Μενεγάκη.

    Ειδικότερα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε αρχικά για τους τηλεκριτικούς πως «με πειράζουν οι τηλεκριτικοί που δουλεύουν σε εκπομπές. Κάτι που για μένα είναι τελείως λάθος. Θεωρώ ότι οποιοσδήποτε τηλεκριτικός δεν είναι δίκαιο να δουλεύει στην τηλεόραση. Δεν μπορεί να εκφραστεί όπως θέλει. Δεν μπορεί να γράψει κάτι κακό για την εκπομπή του ή το κανάλι του. Δεν θα το κάνει ή θα έγραφε αλλιώς αν δεν εργαζόταν σε αυτή την εκπομπή».

    Και συμπλήρωσε πως «θα πω ότι θα ζοριζόμουν να πάω να δουλέψω με φίλους μου γιατί δεν θα ήθελα να δημιουργηθούν τριγμοί στη δουλειά. Ας πούμε, δεν θα ήθελα να πάθω αυτό που παθαίνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τώρα οπότε δεν θα πήγαινα να δουλέψω με την Ελένη Μενεγάκη».

    Διαβάστε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: «Στον ΑΝΤ1 μου είχαν πει αν δω την Μενεγάκη, να μην της μιλήσω»


    Όσον αφορά την Κατερίνα Καινούργιου και γιατί δεν θα συνεργαζόταν μαζί της, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας εξήγησε πως «δεν θεωρώ ότι θα ταίριαζα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Έχει πάρα πολύ κόσμο ήδη και είναι φουλ, είναι τίγκα. Περιεχομενικά δεν μου αρέσει που ασχολείται τόσο πολύ με την επικαιρότητα. Εμένα θα μου μαύριζε η ψυχή και είναι ο λόγος για τον οποίο πέρυσι, που το κάναμε και εμείς, στη μισή εκπομπή δεν πέρναγα καλά» συμπλήρωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και κατέληξε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:

    «Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν θα συνεργαζόμουν γιατί δεν θα συνεργαζόμουν με ανθρώπους που δεν εκτιμώ. Όσα κι αν ήταν τα λεφτά, όχι. Αν ήμουν τώρα σε μια φάση που θα είχα οικονομική ανάγκη, πάλι δεν θα συνεργαζόμουν και θα διάλεγα να κάνω μια άλλη δουλειά».