Πίνακας Περιεχομένων
  1. Τα αγόρια του Love Island

  To νέο ριάλιτι γνωριμιών, το «Love Island», το οποίο θα παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, θα κάνει την μεγάλη πρεμιέρα την Τρίτη 27/9. Τα πρώτα πλάνα από την φαντασμαγορική βίλα των 1200 τ.μ. με τους δύο ορόφους και δύο μεγάλους κήπους με θέα στον Ατλαντικό ωκεανό, έχουν έρθει στη δημοσιότητα, ενώ τώρα το «Πρωινό Μας» προβάλλει 10 από τους διαγωνιζόμενους.

  Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται ήδη στην Τενερίφη όπως και οι περισσότεροι από τους Islanders. Ποια είναι τα πέντε αγόρια και πέντε κορίτσια που αναζητούν τον έρωτα σε ένα τόσο ειδυλλιακό τοπίο; Να σημειωθεί ότι αυτοί δεν είναι οι μόνοι παίκτες που θα δούμε, καθώς καθόλη τη διάρκεια του ριάλιτι αγάπης θα μπαίνουν νέοι διαγωνιζόμενοι.

  Στις παίκτριες βρίσκεται η Μαρία Αστόγλου, που είναι από τη Θεσσαλονίκη και σπουδάζει ψυχοθεραπεία. Η δεύτερη κοπέλα είναι η Νίκη Ηλιοπούλου, που μένει στην Αθήνα και εργάζεται ως φωτογράφος, αλλά και στον χώρο της υγείας. ‘Εχουμε και την Χριστίνα Μητσάκου, που είναι από την Αθήνα και εργάζεται ως yoga instructor, αλλά κα την Κλαούντια Πένκα με καταγωγή από Ελλάδα και Γερμανία, που εργάζεται σε μεσιτική εταιρεία στο Ντουμπάι. Η τελευταία κοπέλα είναι η Αναστασία Σιδηροπούλου από την Αθήνα που ασχολείται με τη διατροφολογία.

  Τα αγόρια του Love Island

  Πρώτος στο βίντεο είναι ο Γεώργιος Γεωργίου από την Αθήνα, που εργάζεται ως barista. Στην συνέχεια βλέπουμε τον Θοδωρή Κοντολέων από την Αθήνα, που δουλεύει στον χώρο της εστίασης και τον Γιώργο Κόρκα από την Κόρινθο, που δηλώνει ηνίοχος. Ακολουθεί ο Αλέξανδρος Λουσάι που ασχολείται με τον τουρισμό στη Μύκονο και ο Βασίλης Ντάφος, που μένει στον Πειραιά, κατάγεται από την Καρδίτσα και δουλεύει στον χώρο της εστίασης, αλλά κι ως ηθοποιός.