Μπορεί να μην γνωρίζουμε από σκηνοθεσία, γνωρίζουμε όμως πως το αποτέλεσμα του Maestro είναι τόσο άρτιο ακόμα και στις μικρές λεπτομέρειες. Διόλου τυχαίο που το Netflix έδωσε το πολυπόθητο εισιτήριο για να γίνει η πρώτη ελληνική σειρά στην πλατφόρμα. Φυσικά έπαιξε ρόλο και το ίδιο το καστ, που ένας ένας ξεχωριστά έδωσε τον καλύτερο του εαυτό.

    Όπως και ο Γιάννης Τσορτέκης, ο οποίος είναι ο κακός Χαράλαμπος στη σειρά. Ξυλοκοπά την γυναίκα του και τον γιο του, ενώ είναι μπλεγμένος μέχρι τον λαιμό με τα ναρκωτικά. Όμως, ο Τσορτέκης είναι μια σπάνια περίπτωση που ο κόσμος τον συμπαθεί και αναγνωρίζει το ταλέντο του, ακόμα κι αν είναι ο ρόλος που μισεί στη σειρά.

    Διαβάστε ακόμη: Φαίη Σκορδά για την αποχώρηση της Μενεγάκη στο πλάνο με τον Ουγγαρέζο: «Αν κάνει κακό σε κάποιον είναι στη δική της εικόνα»

    Ο Τορτέκης ωστόσο είχε και μια πολύ δύσκολη σκηνή για τις ανάγκες του Maestro. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη σκηνή που το πτώμα του Χαράλαμπου πετιέται στη θάλασσα. Ο ηθοποιός χρειάστηκε να μείνει 40 λεπτά κάτω από την επιφάνεια του νερού με τους δύτες, οι οποίοι του παρείχαν οξυγόνο μέχρι τελικά η σκηνή να γυριστεί.

    «Γυρίσματα με κρύο..Για τις ανάγκες αυτού του γυρίσματος ο Γιάννης Τσορτέκης έμεινε κάτω από το νερό πάνω από 40 λεπτά με τους δύτες να του παρέχουν οξυγόνο έως ότου γυριστεί η σκηνή. Παράλληλα στο σχολείο με την Συμφωνική Ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη, να γυρίζουμε μια από τις πιο κρύες αλλά και πιο αγαπημένες μου στιγμές της σειράς», έγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην ανάρτηση του.