Έξαλλος φάνηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου που αναφέρθηκε σε πρόσφατο σχόλιο της Έλενας Ακρίτα στο podcast το οποίο παρουσιάζει.

  Η δημοσιογράφος σχολίασε την υπερέκθεση που έχει δεχτεί από τις πρωινές εκπομπές το ζευγάρι από την Κύπρο, η οποία οδήγησε στο γεγονός να αποχωρήσουν οικειοθελώς από την εκπομπή Asia Express του Star Channel, στην οποία είχαν λάβει μέρος.

  Ο Κύπριος έσπευσε να δηλώσει ότι η δημοσιογράφος έχει «εμμονή» μαζί του και πως για να σταματήσει να ασχολείται μαζί του θα κινηθεί δια της νομικής οδού.

  Η Ακρίτα είχε πει χαρακτηριστικά στο podcast που παρουσιάζει μέσω του News 24/7, αναφερόμενη στο ζευγάρι που μονοπωλεί τα θέματα στα πρωινάδικα εδώ και μήνες: «Στην περίπτωση Μαυρικίου καθόλου δεν φταίνε τα πρωινάδικα. Μόνοι τους έκαναν υπερέκθεση της ζωής τους. Όταν λες 48 ώρες μετά τον γάμο «ήμασταν συνέχεια στο κρεβάτι». Συγγνώμη, δεν σας φταίνε οι άλλοι».

  Σε δηλώσεις τους στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το ζευγάρι αναφέρθηκε σε αυτό και έδωσε τη δική του απάντηση. «Πρώτη φορά απαντώ δημόσια για αυτό το θέμα. Γιατί εδώ και 6 μήνες μας έχει τρελάνει η κυρία Ακρίτα», ανέφερε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

  Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Έχει θέμα με εμάς, δεν ξέρω τι την έχει πιάσει. Δεν θα την πάρει την απάντηση από τον Μαυρίκιο και την Ιλάειρα. Δεν θα δώσουμε αξία σε αυτό το πράγμα γιατί έχω κουραστεί. Εκτός αν θέλει άλλη μία αγωγή.

  Μετά που κέρδισε ο κύριος Σεφερλής να κερδίσει άλλη μια και ο κύριος Μαυρίκιος. Δεν θέλουμε να ασχολούμαστε με ανθρώπους που μας δηλητηριάζουν. Υπάρχει και η νομική οδός. Καταρχήν την σέβομαι, την εκτιμώ, το ξαναλέω. Ντρέπομαι να της απαντήσω. Αυτή δεν θα έπρεπε να ντρέπεται όμως;»