Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor λόγω προβλημάτων υγείας, ξαφνιάζοντας τους τηλεθεατές και τους υπόλοιπους παίκτες. Πολλοί έσπευσαν να αμφισβητήσουν ότι έχει όντως κάτι σοβαρό, λέγοντας ότι απλά τα παράτησε μετά την αποχώρηση του Απόστολου Ρουβά.

  Η φίλη της, Μαρία Καλάβρια, ωστόσο, αποκάλυψε στο «Happy Day» ποιο είναι αυτό το πρόβλημα που ταλαιπωρεί εδώ και καιρό την Ναυσικά, το οποίο την οδήγησε στο να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης, μετά από πέντε μήνες.

  «Έχει ένα θέμα με το έντερό της, για το οποίο ήταν πολύ δύσκολο, εκεί που βρισκόταν, να κάνει τις κατάλληλες εξετάσεις. Αυτό της το προκάλεσε η καρύδα που έτρωγε. Η καρύδα της «ξύπνησε» το πρόβλημα που είχε, έχει σπαστική κολίτιδα που είναι ό,τι χειρότερο. Της δημιουργήθηκε τεράστιο πρόβλημα και γι’ αυτό τον λόγο μπαινοέβγαινε στο νοσοκομείο. Είναι μία ειδική εξέταση που έκανε γι’ αυτό το πράγμα, που εκεί δε μπορούσα να την κάνουν.

  Σίγουρα της λείψαμε όλοι, και οι παρέες της, και ο σύντροφός της και η καθημερινότητά της. Νομίζω όμως ότι ο λόγος που έφυγε ήταν το πρόβλημα με το στομάχι της. Είχε πει ότι θα καθίσει όσο μπορεί περισσότερο. Εγώ να σου πω την αλήθεια, δεν πίστευα ότι θα καθίσει τόσο πολύ. Δεν μίλησα εγώ μαζί της. Μίλησε ο σύντροφός της, Κώστας Πηλαδάκης. Έρχεται σήμερα».

  Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Κώστα Πηλαδάκη με τον οποίο είναι σε σχέση η Ναυσικά, λέγοντας ότι τον βλέπει για πρώτη φορά τόσο ερωτευμένο. «Έκανε ένα μεγάλο βήμα να μιλήσει στην κάμερα όσο η Ναυσικά ήταν στο παιχνίδι. Ίσως της κάνει και άλλη μία. Εγώ δεν είπα τίποτα», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να της κάνει πρόταση γάμου.

  Η ίδια η Ναυσικά μίλησε στο «Love It», για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της. «Δεν έχω συνέλθει ακόμα. Μίλησαν και με τον γιατρό μου στην Αθήνα, οπότε παίρνω μια αγωγή για να είμαι λίγο καλύτερα. Θεώρησα κι΄ εγώ και η παραγωγή ότι είναι καλύτερο για μένα το να μην ρισκάρουμε ένα θέμα υγείας».

  Διαβάστε επίσης στο Nitro.gr:

  Survivor All Star: Οι παίκτες που θα έφτιαχναν το απόλυτο dream team

  Σοφιάννα Αβραμάκη: Τι αποκάλυψε για το «φλερτ» με τον Άρη Σοϊλέδη – «Η οικογένειά μου το πήρε σοβαρά»

  Απόστολος Ρουβάς: Είναι η πιο άδικη αποχώρηση από το Survivor;