Είναι αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, οι τηλεθεατές. Από την Τετάρτη, όταν και προέκυψε ο εις βάρος του έλεγχος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, βάση του πορίσματος του αντιεισαγγελέα και επικεφαλής της αρμόδιας Αρχής, κ. Χαράλαμπου Βουρλιώτη, ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε στο επίκεντρο της δημόσιας σφαίρας και της κοινής γνώμης.

    Λίγο μετά την δημοσιοποίηση του ελέγχου που γίνεται στα περιουσιακά του στοιχεία, ο επιχειρηματίας και παρουσιαστής ανάρτησε ένα στόρι όπου έκανε λόγο για ψέματα και στη συνέχεια εξέδωσε ανακοίνωση εις βάρος του Documento, που δημοσίευσε πρώτο την έρευνα. Ακολούθησαν και άλλα μέσα, με αποτέλεσμα ο Νίκος Κοκλώνης να προχωρήσει σε tweets και stories, όπου απαντούσε στα περί επιδότησης του από το Υπουργείο Ανάπτυξης και ζητούσε να μην θέσουν σε κίνδυνο τους 600 εργαζομένους που απασχολεί.

    Αυτό επανέλαβε και το βράδυ του Σαββάτου στο σόου του J2US που προβλήθηκε κανονικά στον ALPHA. Ο Νίκος Κοκλώνης βρήκε την ευκαιρία να απευθύνει ένα πιο λεπτομερές μήνυμα προς το κοινό του, επαναλαμβάνοντας πως πρόκειται για ψέματα ως προς τα περισσότερα που έχουν γραφτεί για εκείνον. «Σχεδόν όλα είναι ψέματα», είπε και όχι «όλα είναι ψέματα».

    Από την τοποθέτησή του δεν έλειψαν και πάλι οι 600 υπάλληλοι της Barkingwell Media.

    «Σας υποσχέθηκα ότι θα δώσω κάποιες απαντήσεις και θα πω κάτι. Τώρα είμαι ο επιχειρηματίας, όχι ο παρουσιαστής και θέλω να σας πω το εξής. Θέλω λίγο την προσοχή σας. Τις τελευταίες μέρες ακούστηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά. Τα περισσότερα, σχεδόν όλα είναι ψέματα, είναι ψέματα. Δεν έχω κρυφτεί ποτέ και ούτε έχω κάτι να κρύψω. Μόνο μία παράκληση σε όλους εσάς που γράφετε για να γράψετε ή που περιμένατε ότι κάτι θα γίνει για να πείτε για τον Κοκλώνη.

    Ο Κοκλώνης, λοιπόν, είναι εδώ. Ρωτήστε με ότι θέλετε, όποιος θέλει, οτιδήποτε κι αν είναι αλλά σας παρακαλώ σταματήστε να στοχεύετε μια εταιρία με 600 εργαζόμενους που δουλεύουν σκληρά. Ζουν από αυτήν και κρέμονται από το τι θα γράψετε εσείς. Εγώ είμαι εδώ για να σας δώσω όλες τις απαντήσεις αλλά αυτούς δεν θα σας αφήσω να τους πειράξετε».