Ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζει ένα νέο ντοκιμαντέρ για την ζωή του Pablo Escobar, το οποίο θα προβάλλεται από τη συχνότητα του ALPHA. Το αποκάλυψε ο ίδιος στο Ιnstagram, αφού το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί σύντομα στις οθόνες μας. «Πρωινός καφές στο σπίτι του Pablo Escobar, σε μια μοναδική συνέντευξη με τον αδελφό του Roberto.

  Σύντομα στις οθόνες σας όλη η διαδρομή του πιο καταζητούμενου ανθρώπου όλων των εποχών», ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης στη λεζάντα. Ο Έλληνας παραγωγός και παρουσιαστής μπόρεσε να εξασφαλίσει όλες τις άδειες για να εισέλθει στη «επικίνδυνη αυτή ζώνη» και να καταγράψει την ιστορία του. Το ρεπορτάζ θα περιλαμβάνει σπάνιες εικόνες από τη ζωή του Escobar.

  Επισκέφθηκε το Μεντεγίν, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κολομβίας, όπου ο Escobar έχτισε την αυτοκρατορία του. Το καρτέλ του  Μεντεγίν ήταν από τα πιο σημαντικά και έδρασε από τα μέσα της δεκαετίας του 1970 μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1980. Ήταν υπεύθυνο για έως και 80 τοις εκατό της κοκαΐνης που μεταφέρθηκε λαθραία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

  Εκεί συνάντησε τον μεγαλύτερο αδελφό του, και πρώην λογιστή του καρτέλ. Ο Roberto διαχειριζόταν τα οικονομικά του καρτέλ και γνωρίζει όσο κανένας άλλος τον βαρόνο της κοκαΐνης. Η περιουσία του Escobar εκτιμάται στα 3 δισεκατομμύρια δολάρια.

   

  Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

   

  Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolaos Koklonis (@nkoklonis)

  Διαβάστε επίσης στο Nitro.gr:

  Survivor: Η αποβολή του Κατσαούνη «άργησε μια μέρα» – Το παράξενο με τη συμπεριφορά του

  Maestro: To trailer της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

  Το Τσερνόμπιλ των ΗΠΑ: Ο πυρηνικός εφιάλτης που θα μπορούσε να καταστρέψει τη Νέα Υόρκη και τη Φιλαδέλφεια