Μετά από χρόνια στο πρωινό του Ant1, η Φαίη Σκορδά έκανε το μεγάλο βήμα και έφυγε για να αναλάβει την πρωινή ζώνη του σταθμού του Φαλήρου, του ΣΚΑΙ.

  Για πολλούς, ήταν ένα μεγάλο ρίσκο και υπήρχε ο κίνδυνος να μην είναι το ίδιο πετυχημένο το νέο της εγχείρημα.

  Ωστόσο, η αγαπημένη παρουσιάστρια τα κατάφερε για άλλη μία φορά και τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που έφερε η πρεμιέρα της εκπομπής της, αποδεικνύουν ότι είναι μόνο η αρχή μίας πολλά υποσχόμενης σεζόν.

  Μάλιστα, η νέα της εκπομπή «το Πρωινό ΜΑΣ», σημείωσε πρωτιά στην τηλεθέαση.

  Πιο συγκεκριμένα, σημείωσε μέσο όρο 20,8% τηλεθέαση στο γενικό σύνολο και 17,9% στο δυναμικό κοινό, αφήνοντας πίσω τις αντίπαλες εκπομπές.

  Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλατό τη Δευτέρα ντυμένη στα λευκά και τόνισε αρχικά, πως το ύφος της εκπομπής της θα είναι καθαρά ψυχαγωγικό, θέλοντας να τη διαχωρίσει από το «Πρωινό» που παρουσίαζε με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

  «20 χρόνια πρεμιέρες και πάλι, δεν συνηθίζεται. Μου λείψατε. Μου έλειψε να σας μιλάω περισσότερο και να σας χαμογελάω», δήλωσε η Φαίη Σκορδά.

  «Αυτή η πρεμιέρα είναι πολύ σημαντική για εμένα, μου λείψατε. Ευχαριστώ όσους βρίσκονται εδώ. Είναι ένα καινούριο ξεκίνημα, αλλά ωραίο ξεκίνημα και χαίρομαι για αυτό», είπε με εμφανή συγκίνηση.

  Η Έλενα Χριστοπούλου, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άγγελος Βουράκης πλαισιώνουν την παρουσιάστρια, ενώ ο αστυνομικός συντάκτης Θεοδόσης Πάνου θα ενημερώνει τους τηλεθεατές με τα ρεπορτάζ του. Τέλος, τις διεθνείς ειδήσεις θα παρουσιάζει η Ελεάννα Τρυφίδου.