Δεν είναι καθόλου ευχαριστημένα τα «κεφάλια» στον ΣΚΑΪκαθώς η σειρά στην οποία είχαν εναποθέσει όλες τις ελπίδες τους, η «Γλυκάνισος» έκανε απογοητευτικά νούμερα τηλεθέασης στην πρεμιέρα της που σημείωσαν μονοψήφιο μέσο όρο.

    Έτσι, έσπευσαν να κάνουν αλλαγές όσο προλαβαίνουν, αλλάζοντας την ώρα προβολής της ελληνικής σειράς μυθοπλασίας που ήταν το μεγάλο στοίχημα του σταθμού για την φετινή σεζόν.

    Ο σταθμός θεωρεί πως ένα από τα «λάθη» του, το οποίο οδήγησε και στις χαμηλές βουτιές της σειράς στον πίνακα τηλεθέασης, είναι και το γεγονός ότι την τοποθέτησαν απέναντι σε «μεγαθήρια» του prime time όπως ο «Σασμός», η «Γη της Ελιάς» και το «GNTM».

    Βλέποντάς τα, οι ιθύνοντες του καναλιού του Νέου Φαλήρου αποφάσισαν να κινηθούν «αστραπιαία» και να αλλάξουν τις μέρες προβολής της σειράς μήπως και περισώσουν κάτι, πράγμα μάλλον αδύνατον. Πλέον, ο «Γλυκάνισος» θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00 με διπλό επεισόδιο, και μακριά από τον «Σασμό» και το «GNTM». Την θέση της σειράς, από Δευτέρα έως Πέμπτη, πήραν ήδη από χθες ξένες ταινίες.

    Δείτε ακόμη: Γλυκάνισος: Μήπως τα απροσδόκητα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της σειράς δεν είναι και τόσο τυχαία; | Nitro.gr