Η Σοφιάννα Αβραμάκη μετά από την αποχώρηση της από το Survivor, βάζει τα πράγματα στη θέση της. Μιλάει για το φημολογούμενο φλερτ με τον Άρη Σοϊλέδη, μια φήμη που ξεκίνησε από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, αλλά και για την σχέση της με την Ασημίνα, στην εκπομπή «Love It».

  «Την πρώτη μέρα, που έφτασα στην Ελλάδα, μετά την αποχώρησή μου, έπαιζε Survivor όταν γύρισα σπίτι και μόλις το είδα, αισθάνθηκα πολύ περίεργα. Στεναχωρήθηκα κι είπα στη μαμά μου να αλλάξει κανάλι, ήθελα να βρίσκομαι ακόμα στο παιχνίδι», είπε αρχικά.

  Ωστόσο, απογοητεύτηκε περισσότερο όταν έμαθε τι έλεγε ο Εμμανουήλ για εκείνη και τον Σοϊλέδη στις κάμερες. «Όταν μάθαμε για όσα έλεγε ο Εμμανουήλ, πέσαμε από τα σύννεφα. Εγώ δεν πίστευα ότι κάποιος έθιξε ένα τέτοιο θέμα, όταν μέσα σε αυτό συμπεριλαμβάνεται ένας άνθρωπος που ετοιμάζεται για γάμο.

  Και για εμένα όμως, δεν ήταν λιγότερη η ευθύνη. Κάποια στιγμή μετά από έναν αγώνα, ο Άρης είχε χαθεί και μάζεψα όλη την ομάδα και τους είπα ότι κάποιος έχει μιλήσει για εμένα και τον Άρη. Τους ρώτησα αν έχουν δει κάτι πονηρό ανάμεσά μας κι είπαν όχι όλοι, μόνο ο Κωνσταντίνος το παραδέχτηκε. Η οικογένειά μου το πήρε πολύ σοβαρά όλο αυτό που συνέβη», δήλωσε. Η Σοφιάννα μάλιστα βγήκε πριν μερικές μέρες με τη Μαρία Αντωνά, την σύντροφο του Άρη, για να τις δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

  Τέλος, μίλησε για την φιλία της με την Ασημίνα, με την οποία είχαν έρθει πολύ κοντά όταν ήταν ακόμα στην μπλε ομάδα. «Η παραδοχή της Ασημίνας για τις φήμες του φλερτ μου με τον Άρη έχει άλλη βαρύτητα από τη στιγμή, που ήμασταν τόσο κοντά. Δεν γνώριζα αυτά που είχε πει η Ασημίνα και στεναχωρήθηκα πολύ, όταν τα είδα. Υπήρξαμε στήριγμα η μία για την άλλη και άλλαξαν τόσο πολύ τα πράγματα, που αναρωτιέσαι, αν υπήρξαμε όντως φίλες. Ξέρει πολλά προσωπικά μου και προτίμησε να πει ψέματα, που δεν θεωρώ ότι την τιμά αυτό», τόνισε η πρώην παίκτρια του Survivor.

  Πέταξε και τα «καρφιά» της κατά του Χρήστου Δάντη, μετά από την ανάρτηση που έκανε, στην οποία την χαρακτήριζε «ουρά». «Δεν μου άρεσε καθόλου η λέξη που χρησιμοποίησε. Το να αποκαλείς έναν άνθρωπο “ουρά” είναι πάρα πολύ άσχημο. Παρόλα αυτά, θεωρώ πως στήριξε με τον τρόπο του την αγαπημένη του», είπε η Σοφιάννα.

  Διαβάστε επίσης στο Nitro.gr:

  Γιάννης Βασιλώττος: Ο «Μπάμπης» από τις Άγριες Μέλισσες αποκαλύπτεται στο Nitro.gr – «Νιώθω ότι ξεφεύγουμε από τα όρια της λογικής»

  Απόστολος Ρουβάς: Είναι η πιο άδικη αποχώρηση από το Survivor;

  Σασμός: Η σκηνή που αποθέωσε όλη η Ελλάδα