Πίνακας Περιεχομένων
  1. Ήχος στο ξυπνητήρι
  2. Κάλεσμα ζευγαρώματος πτεροδάκτυλου
  3. Η ευτραφής κυρία στον πίνακα στον Harry Potter που ανοίγει την είσοδο για το Gryffindor Dormitory
  4. Ο ήχος που κάνουν οι γάτες τα βράδια όταν έχουν οίστρο
  5. Κόρνα σε Tesla
  6. Φωνή σε GPS

  Βρισηίδα Ανδριώτου. Άλλο να ακούς το όνομά της και άλλο να ακούς τη φωνή της όταν τσιρίζει στο Survivor. Σου έρχονται ξαφνικά μνήμες από τα παιδικά σου χρόνια, που ήσουν στην παραλία με όλη την οικογένεια, η μάνα σου κουβαλούσε ένα ψυγείο γεμάτο με φρούτα και μπύρες για να πίνει ο πατέρας σου, σε μια άλλη τσάντα είχε τάπερ με κεφτεδάκια και σε μπούκωνε κάθε λίγο και λιγάκι. Κι εσύ μετά, πλησίαζες τη θάλασσα και τότε η μάνα σου γύρισε σαν δαιμονισμένη το κεφάλι και φώναζε «ΓΙΩΡΓΑΚΗΗΗΗΗΗΗ…ΦΥΓΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΌ ΚΕΙ».

  Η Βρισηίδα θα ταίριαζε ταμάμ σε αυτόν τον ρόλο. Μετά δε το χθεσινό επεισόδιο στο οποίο η τσιρίδα της προς την Ευρυδίκη έσπασε το φράγμα του ήχου, η Βρισηίδα έχει ανοίξει μπροστά της πολλούς επαγγελματικούς ορίζοντες για μετά το Survivor και μετά το τέλος της ενασχόλησης της με τη μόδα.

  Εμείς έχουμε ήδη 5 προτάσεις που θα μπορούσαν να απορροφήσουν τη Βρισηίδα.

  Ήχος στο ξυπνητήρι

  Τι είναι καλύτερο; Να έχεις έναν γλυκό ήχο στο ξυπνητήρι που σε αναγκάζει να πατάς snooze και να έρχεται μετά η μάνα σου να ανοίξει τη μπαλκονόπορτα μες στο καταχείμωνο και να σου τραβάει με το έτσι θέλω τα σκεπάσματα; Ή να ακούς την τσιρίδα της Βρισηίδας και να πετάγεσαι μόνος από το κρεβάτι;

  Κάλεσμα ζευγαρώματος πτεροδάκτυλου

  Γενικά κάτι δεινοσαυρικό. Σε τόσα μουσεία έχουν εκθέματα με δεινοσαύρους και η Βρισηίδα θα μπορούσε να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες. Σίγουρα η τσιρίδα της δεν κάνει για T-Rex, αλλά για ιπτάμενα είδη δεινοσαύρων θα ήταν ιδανική. Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Ross Geller.

  Η ευτραφής κυρία στον πίνακα στον Harry Potter που ανοίγει την είσοδο για το Gryffindor Dormitory

  Θυμάστε στο Prisoner of Azkaban που πάλευαν τα παιδιά του Gryffindor να μπουν στον κοιτώνα τους και η Ευτραφής Κυρία δεν άνοιγε την πόρτα γιατί ήθελε να σπάσει ένα ποτήρι με τη φωνή της; Δεν τα κατάφερε και το χτύπησε στον τοίχο. Ε, η Βρισηίδα θα το είχε καταφέρει.

  Ο ήχος που κάνουν οι γάτες τα βράδια όταν έχουν οίστρο

  Πολλά τα βράδια που δύο γάτες έχουν οίστρο και δε μας έχουν αφήσει να κλείσουμε μάτι. Πολλές οι φορές που αναρωτιόμαστε αν κάνουν έρωτα, αν βρίζονται μεταξύ τους ή αν απλά λένε τα νέα τους σε φάση «τι κάνεις φίλε; Χαθήκαμε. Να κανονίσουμε να τα πούμε». Ε, βάλτε τώρα σε όλο αυτό το σενάριο την τσιρίδα της Βρισηίδας. Καταπληκτικό βράδυ αϋπνίας.

  Κόρνα σε Tesla

  Πριν λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι ο Elon Musk είχε βάλει ήχους αερίων στην κόρνα του Tesla. Δε θα ήταν τρομερή επιλογή να ήταν η Βρισηίδα ήχος κόρνας και μόλις την πατάς, να ξεκινάει σφαίρα εκείνος ο τύπος οδηγού που κοιμάται όρθιος και δεν παίρνει χαμπάρι ότι ανάψε πράσινο;

  Φωνή σε GPS

  Με την φωνή που έχουν τώρα τα GPS, που είναι τόσο ήρεμη, είναι πολλές οι φορές που έχεις χάσει τη σωστή έξοδο στην Αττική ή δεν έχεις στρίψει εκεί που έπρεπε. Με τη φωνή της Βρισηίδας δεν θα τολμήσεις να κάνεις αυτό το λάθος. Και δε θα χρειάζεται να ακούς και τη γκρίνια του συνοδηγού ή να γκρινιάζεις εσύ στον συνοδηγό πως δε σε καθοδήγησε σωστά. Ακόμα και στις χαμηλές εντάσεις της, η Βρισηίδα γίνεται υπερηχητική.

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr: 

  Survivor: Ριάλιτι επιβίωσης ή βαθύ trash πια;

  Survivor: Η πιο στημένη σκηνή, ο εκδικητής Μαρτίκας και η σούπερ ενοχλητική Ασημίνα

  Survivor: Η γκρίνια του Τάκη Καραγκούνια ξεπερνά τις αντοχές του κοινού