Πίνακας Περιεχομένων
  1. Ο Βασάλος και ο Καραγκούνιας είναι ο «Χοντρός και ο Λιγνός» του Survivor All Star
  2. Η παραγωγή αποδυνάμωσε εσκεμμένα τους Κόκκινους

  Δύο νέες προσθήκες είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star, με τη Νικόλ Μαυρίδη να μπαίνει στην ομάδα των Κόκκινων και τον Γιωρίκα Πηλίδη σε αυτή των Μπλε. Η δική τους είσοδος άλλαξε τις αγωνιστικές ισορροπίες, ιδίως του Πηλίδη, όμως το ενδιαφέρον στο χθεσινό επεισόδιο ήταν στραμμένο στην αποκάλυψη του ονόματος της παίκτριας με την οποία ο Πρίαμος έχει βρεθεί ερωτικά, εκτός της Καρολίνας και της Ελευθερίας Ελευθερίου.

  Στην εκπομπή της Σκορδά μεσοβδόμαδα, ο Νίκος Παρτσώλης είχε προλογίσει πως θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής την ομολογία του Πρίαμου για μια ακόμα παίκτρια του Survivor με την οποία έχει κάνει κάτι. Όμως δεν είχε διευκρινίσει πως αυτή δεν είναι στο φετινό Survivor All Star. Τουλάχιστον όχι ακόμα, γιατί κάτι μας λέει πως δεν είναι απίθανο να την δούμε να μπαίνει στους Κόκκινους στα επόμενα επεισόδια.

  Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε την αποκάλυψη, με την παραγωγή να βάζει μπιπ στο σημείο που λέγεται το όνομα, αλλά σαφώς να μην το καλύπτει τόσο καλά όσο θα ήθελε. Άλλωστε, από το Σάββατο είχαν υπάρξει δημοσιεύματα που μιλούσαν για τη Σοφιάνα Αβραμάκη και αυτά επιβεβαιώθηκαν διά στόματος Ευρυδίκης.

  Εμείς θα συμφωνήσουμε μαζί της πως «μας βγήκε ο Πρίαμος, Μάνθος Φουστάνος…Και με την Καρολίνα, και με τη Σοφιάνα, και με την Ελευθερία. Μπράβο ταμπεραμέντο! Μπράβο σεξουαλικότητα! Παίρνω το πιατάκι μου και φεύγω».

  Βέβαια, ο Μάριος φαίνεται πως δεν επιθυμεί καμία ιδιαίτερη εμπλοκή, αν κρίνουμε από τη στάση του όταν λιποθύμησε η Ελευθερίου. Μπορεί η Αφροδίτη και η Κεφαλά να υποστηρίζουν πως υπάρχει τρυφερή επαφή ανάμεσα τους και μοιάζει να είναι ξανά μαζί, αλλά ο Πρίαμος γελούσε και ήταν μακριά από την Ελευθερίου τόσο όταν έχασε τις αισθήσεις της, όσο και όταν την πήγαν στο ιατρείο. Ο Κατσούλης με τον Χανταμπάκη την μετέφεραν και δεν πήγε να δει τι κάνει.

  Ο Βασάλος και ο Καραγκούνιας είναι ο «Χοντρός και ο Λιγνός» του Survivor All Star

  Σε αντίθεση με τον Μάριο, καθόλου αδιάφορα δεν σφυρίζει για την Ελευθερίου ο Τάκης Καραγκούνιας, που με την καθοδήγηση του Βασάλου συνεχίζει το φλερτ, έστω και μεταξύ σοβαρού και αστείου, προς την Ελευθερίου (κάναμε και ρίμα).
  Ο Βασάλος μπορεί αγωνιστικά να είναι μέτριος και προς τα κάτω, αλλά έχει έναν σαρκασμό όλο αυτό το διάστημα και προσφέρει τις πιο ανάλαφρες στιγμές στα περισσότερα επεισόδια. Καθώς έχει γίνει φίλος με τον Καραγκούνια, τον πήρε από κοντά και του είπε τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσει για να γοητεύσει την Ελευθερία Ελευθερίου.
  Στην κουβέντα που έγινε κιόλας με τη Μαριαλένα και τον Πηλίδη, ο Τάκης δεν δίστασε να απομυθοποιήσει τον Μάριο Πρίαμο, ο οποίος σαν τη μελισσούλα πετάει από λουλούδι σε λουλούδι και μαζεύει την γύρη του. Ο Τάκης λοιπόν, είπε ανοιχτά «η Ελευθερία είναι ωραία γυναίκα, αλλά δεν είμαι πέφτουλας, δε θα κάνω τον γυπαετό. Ποιος Μάριος..; Εγώ ο ομορφάντρας. Δεν κρίνω κανέναν, αλλά συγκρίνεις τον Μάριο με τα κοτσιδάκια;».

  Η παραγωγή αποδυνάμωσε εσκεμμένα τους Κόκκινους

  Στα πιο σοβαρά και καθαρά αγωνιστικά, οι προσθήκες των τελευταίων 10 ημερών έχουν μια ξεκάθαρη στόχευση της παραγωγής να δυναμώσει τους Μπλε και να μην έχουμε συχνά σκορ τύπου 10-2 που είχαν γίνει ο κανόνας στις αναμετρήσεις των δύο ομάδω.

  Έτσι, την περασμένη Κυριακή είδαμε στους Μπλε να μπαίνουν ο Αγορού, ο Κωνσταντινίδης και η Τζο Μαριδάκη και στους Κόκκινους η Ευρυδίκη, η Κεφαλά και η Ελευθερίου. Ενισχύθηκε δηλαδή το αντρικό κομμάτι στους Μπλε, αφού στους Κόκκινους υπήρχε ο Παπαδόπουλος, υπάρχει ο Μαρτίκας και υπάρχει και ο καλός στους στόχους, αλλά όχι τόσο γρήγορος Χανταμπάκης. Ταυτόχρονα, αποδυναμώθηκε το γυναικείο στους Κόκκινους, όπου δίπλα στην αδιάφορη αγωνιστικά φέτος Χαμπέρη, προστέθηκαν τρεις παίκτριες που είναι είτε πολύ αργές είτε κακές στον στόχο και αδύναμες.

  Η είσοδος της Νικόλ Μαυρίδη στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star ίσως να φέρει μια εξισορρόπηση, αλλά την ίδια στιγμή μπήκε ο Γιωρίκας Πηλίδης στους Μπλε. Ο Γιωρίκας, αν δεν είχε φύγει πέρσι λόγω των θεμάτων υγείας του, θα είχε φτάσει σίγουρα στην τελική 4αδα και θα είχαμε δει τρομερές μάχες με τον Σοϊλέδη.

  Φέτος, έδειξε από νωρίς τι μπορεί να κάνει, συμμετέχοντας σε τέσσερα runs, τα δύο ως βοηθός και τα δύο στον τελικό στόχο. Στα πρώτα άφησε πίσω του αρκετά μέτρα τους αντιπάλους του – ο ένας απ΄αυτούς ο Κατσούλης – στα δύο δεύτερα κέρδισε και ήταν μάλιστα αυτός που έκανε το 10-8.