Πίνακας Περιεχομένων
  1. Το εξώδικο της Ασημίνας Χατζηανδρέου στην Acun Medya
  2. Τι δήλωσε η συνήγορος της Ασημίνας Χατζηανδρέου

  Μόνο ήρεμα δεν είναι τα νερά στη Δομινικανή Δημοκρατία αφού, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (23/02), η Ασημίνα Χατζηανδρέου απέστειλε εξώδικο – κάνοντας λόγο για «ομηρία» – στην Acun Medya, δηλαδή στην εταιρεία παραγωγής του «Survivor All Star» που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ. Από την πλευρά της, η Acun Medya χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς της Ασημίνας Χατζηανδρέου ως «φαιδρούς, αβάσιμους και δυσφημιστικούς».

  Χαρακτηριστικά, σε ανακοίνωση που εκδόθηκε την Πέμπτη (23/02), η Acun Medya επισημαίνει: «Οι ισχυρισμοί που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα από πρώην διαγωνιζόμενη του “Survivor All Star”, η οποία αποβλήθηκε κατόπιν παραβίασης των κανόνων είναι φαιδροί, αβάσιμοι και δυσφημιστικοί.Η εν λόγω διαγωνιζόμενη ουδέποτε κρατήθηκε στην Δομινικανή Δημοκρατία χωρίς την θέλησή της και η εταιρεία μας έχει ήδη απαντήσει επί όλων αυτών με εξώδικη επιστολή».

  Ακόμα, η εταιρεία παραγωγής τονίζει: «Ως Acun Medya, όντας παραγωγός του “Survivor” επιτυχημένα για παραπάνω από 15 χρόνια σε πολλές χώρες, με το μέγιστο επίπεδο επαγγελματισμού, δεν θα ανεχθούμε ποτέ οποιαδήποτε τέτοια συμπεριφορά που σκοπό έχει να ζημιώσει την σκληρή δουλειά και την φήμη μας. Θα δείξουμε μηδενική ανοχή  σε αυτού του είδους τις αβάσιμες πράξεις και σε όσους τις αναπαράγουν και θα προβούμε σε όλες τις άμεσες νομικές ενέργειες».

   

  Το εξώδικο της Ασημίνας Χατζηανδρέου στην Acun Medya

  Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, μετά την αποβολή της από το «Survivor All Star» μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα, είχε προαναγγείλει ακόμα και νομικές κινήσεις κατά της παραγωγής Acun Medya που διαχειρίζεται το ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο προβάλλεται στον ΣΚΑΪ.

  Έτσι, την Πέμπτη (23/02), όπως μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA, η Ασημίνα Χατζηανδρέου απέστειλε εξώδικο στην εταιρεία παραγωγής, καταγγέλλοντας «ομηρία». Μάλιστα, η άλλοτε παίκτρια του «Survivor All Star» υποστηρίζει: «Κατά τη διάρκεια του επώδυνου αυτού, για εμένα, δεκαημέρου παράνομης κράτησής μου, στελέχη της παραγωγής σας μου χορηγούσαν καθημερινώς 3 ηρεμιστικά χάπια, τα οποία τα χρειαζόμουν προκειμένου να είμαι σε θέση να κοιμηθώ, αφού λόγω της έκνομης, παρά τη θέλησή μου και αόριστης χρονικώς κατακράτησής μου, αδυνατούσα να ηρεμίσω από την ταραχή μου».

  Aποσπάσματα του εξωδίκου της Ασημίνας Χατζηανδρέου κατά της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης δημοσίευσε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

  Μεταξύ άλλων, η Ασημίνα Χατζηανδρέου αναφέρει στο εξώδικό της προς την εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί: «Παρά τα ανωτέρω, για λόγους απολύτως αγνώστους σε εμένα, ουδέποτε, μέχρι και σήμερα, ανέλαβα το πρωτότυπο υπογεγραμμένο, σε κάθε σελίδα έγγραφο της μεταξύ μας ισχύουσας συμφωνίας. Εξαιτίας του πραγματικού αυτού γεγονότος, δηλαδή της μη περιέλευσης εις χείρας μου, του μεταξύ μας υπογεγραμμένου συμφωνητικού, αδυνατώ να προχωρήσω σε ενέργειες, για να προστατεύσω τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα μου, τα οποία έχουν παραβιαστεί κατάφωρα εκ μέρους σας και έχουν άγει σε ιδιαιτέρως δυσμενή θέση, σε σημείο βλαπτικό πλέον και για την υγεία μου».

  Ακόμα, η ίδια προσθέτει: «Επιπλέον, παρά το γεγονός ότι σας κατέθεσα την πραγματικότητα και όλα όσα συνέβησαν την επίδικη ημέρα, η οποία αποτέλεσε αιτία της απομάκρυνσής μου, ουδέποτε ακούστηκε η δική μου πλευρά, παρά εξήχθησαν ψευδή συμπεράσματα και στρεβλώθηκε η αλήθεια, για λόγους άγνωστους και επιβλαβείς για εμένα. Μάλιστα, αφού ολοκλήρωσα την κατάθεσή μου σε υψηλόβαθμο στέλεχος της παραγωγής σας, εκείνη μου ανέφερε ότι όσα ανέφερα ήδη έχουν επιβεβαιωθεί από γηγενή, ο οποίος ενεπλάκη στην, εν λόγω, υπόθεση. Τι συνέβη στην πορεία και άλλαξε αυτή η αρχική στάση σας, μέχρι και σήμερα, παραμένει άγνωστο».

  Επίσης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου υποστηρίζει: «Περεταίρω ως ιδιαιτέρως εξάρσιμο πρέπει να αναφερθεί το γεγονός ότι, μετά την απομάκρυνσή μου από το συμβούλιο της 29ης Ιανουαρίου 2023, έως και την επιστροφή μου στην Ελλάδα, στις 09/02/2023 κατέστην όμηρός σας, ούσα έγκλειστη και περιορισμένη χωρίς τη θέληση μου, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, μαζί με έναν άρρενα υπάλληλό σας, ο οποίος παρακολουθούσε κάθε μου κίνηση και επέβλεπε τον περιορισμό μου. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος δρώντας υπό τις εντολές σας μου απαγόρευε να κινούμαι ελεύθερα και μόνον μετά από παρακλήσεις μου και την πάροδο τεσσάρων ημερών σε ένα δωμάτιο, μου επέτρεψε να βηματίσω στον διάδρομο του ξενοδοχείου που παρέμενα υπό ομηρία. Κατά τη διάρκεια του επώδυνου αυτού, για εμένα, δεκαημέρου παράνομης κράτησής μου, στελέχη της παραγωγής σας μου χορηγούσαν καθημερινώς 3 ηρεμιστικά χάπια, τα οποία τα χρειαζόμουν προκειμένου να είμαι σε θέση να κοιμηθώ, αφού λόγω της έκνομης, παρά τη θέλησή μου και αόριστης χρονικώς κατακράτησής μου, αδυνατούσα να ηρεμίσω από την ταραχή μου, η οποία είχε προκληθεί αποκλειστικώς εξαιτίας των δικών σας ενεργειών».

  Τι δήλωσε η συνήγορος της Ασημίνας Χατζηανδρέου

  Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε και η συνήγορος, Βάσια Καπερνάρου, δηλώνοντας πως δεν επετράπη στην εντολέα της «να αλλάξει ρούχα για τέσσερις ημέρες ή να κάνει μπάνιο».

  Χαρακτηριστικά, η Βάσια Καπερνάρου είπε ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου αισθανόταν άγχος και περιορισμό, ενώ δεν της επέτρεπαν να μιλήσει με μέλη της οικογένειάς της. «Και οι γονείς της και ο σύντροφός της τελούσαν υπό αγωνία. Τηλεφωνούσαν στους ανθρώπους της παραγωγής να μάθουν “πώς είναι η Ασημίνα” και δεν έλαβαν ποτέ απάντηση» επεσήμανε η ίδια χαρακτηριστικά.