Από τη στιγμή που χτίστηκε το ειδύλλιο της Μυριέλλας με τον Κατσαούνη στο Survivor, οι Διάσημοι χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα. Στο πλευρό της Μυριέλλας ήταν η Ναυσικά και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ενώ οι υπόλοιποι, εκτός του Ρουβά που έμεινε ουδέτερος, τάχθηκαν με τον Βαλάντη και την Αθηνά. Ο Βαλάντης έφυγε, το ειδύλλιο σταμάτησε και συνεχίστηκε και η Μυριέλλα ξεπερνά τα εσκαμμένα με την κίνηση που κάνει στο σημερινό επεισόδιο, όπως βλέπουμε στο trailer.

    Στη διάρκεια του αγωνίσματος επάθλου, η Μυριέλλα πλησιάζει τον Κατσαούνη και φαίνεται να του δίνει κάτι στο χέρι και στη συνέχεια να του ψιθυρίζει κάτι στο αυτί. Όπως αποκαλύπτεται στο trailer, στη διάρκεια του συμβουλίου αποχώρησης, αυτό το κάτι αφορά στον Σάββα Κάλφα, ο οποίος έχει βρεθεί στο στόχαστρο των Μαχητών και τον κατηγορούν πλέον, εκτός της Σοφιάννας και της Ασημίνας, και ο Σπύρος με τον Κατσαούνη.

    Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αναφέρει στο συμβούλιο του Survivor όσα του έχουν γίνει γνωστά και στην ουσία στρέφεται εναντίον της Μυριέλλας, την οποία μέχρι πριν λίγες ημέρες υποστήριζε και περνούσε μαζί της και με τη Ναυσικά χρόνο στην παραλία.

    Όποιος κι αν αποχωρήσει σήμερα, το βέβαιο είναι πως η Μυριέλλα μόνο αν κερδίζει ατομικές ασυλίες θα είναι ασφαλής, ειδάλλως θα βγει πρώτη υποψήφια την επόμενη εβδομάδα και δεν θα είναι καθόλου απίθανο οι Διάσημοι να χάσουν επίτηδες μια ασυλία για να την βγάλουν στον…τάκο.