Πίνακας Περιεχομένων
  1. Η Μυριέλλα γελάει μόνη της με το κακό χιούμορ του Κατσαούνη στο Survivor

  Το πρώτο σαββατιάτικο επεισόδιο για το φετινό Survivor μας είχε προετοιμάσει για έναν άγριο τσακωμό ανάμεσα σε Πηλίδη και Κατσαούνη. Εν τέλει, αυτό ήταν υπόθεση 10 δευτερολέπτων και ήταν άλλα τα στοιχεία του χθεσινού επεισοδίου που κέντρισαν περισσότερο την προσοχή.

  Στο αγώνισμα επάθλου, οι Διάσημοι πήραν τη νίκη με 10-7, όντας, με εξαίρεση στο 4-3, διαρκώς μπροστά. Από το 5-5 και μετά έκαναν ένα σερί 5-2 και πήραν τη νίκη, με τον Θανάση Βισκαδουράκη να φέρνει τον τελευταίο πόντο. Μάλιστα, το κατάφερε αυτό απέναντι στον Γιώργο Κατσαούνη που έχει τα μισά του χρόνια σχεδόν και είναι και πιο μυώδης. Όμως το αγώνισμα δεν ήταν για τους μυώδεις, αλλά για τους πιο γρήγορους και ευκίνητους, καθώς πριν τον στόχο περιελάμβανε σύρσιμο. Για τον Κατσαούνη ήταν πιο δύσκολο.

  Έγινε ακόμα πιο δύσκολο μιας και στον τελικό αγώνα οι Διάσημοι έμπαιναν με τον Βισκαδουράκη που είχε φέρει ήδη μια νίκη πριν και γνώριζε τον στίβο, ενώ ο Κατσαούνης δεν είχε επιλεγεί καθόλου, δεν είχε κάνει κανένα run και κλήθηκε να μπει στο τέλος για να διατηρήσει τους Μαχητές σε απόσταση αναπνοής.

  Εκεί που εστιάζεται το ενδιαφέρον βέβαια είναι στην αντίδραση του Κατσαούνη μετά την ήττα. Οι Διάσημοι πανηγύρισαν έξαλλα και ήταν φυσιολογικό, αφού είχαν 5 σερί ήττες και ήταν μια τεράστια τόνωση ηθικού. Ο Βαλάντης κατηύθυνε τους πανηγυρισμούς και ο Κατσαούνης ενοχλήθηκε. Γύρισε τότε και του είπε «τώρα δε σε πονάει η μέση σου Βαλάντη;», μια πρόκληση στην οποία ο Βαλάντης παραδόξως δεν απάντησε. Ούτε εκείνη τη στιγμή, ούτε μετά όταν στάθηκαν οι δύο ομάδες εκατέρωθεν του Λιανού.

  Η Μυριέλλα γελάει μόνη της με το κακό χιούμορ του Κατσαούνη στο Survivor

  Εκείνος που απάντησε ήταν ο Πηλίδης που ζήτησε από τον Κατσαούνη να σταματήσει να μιλάει, με τους δύο παίκτες να επιχειρούν να σηκωθούν από τους πάγκους με επιθετικές διαθέσεις, αλλά να τους συγκρατούν ο Ρουβάς και ο Τσολάκης αντίστοιχα. Αργότερα, ο Κατσαούνης, όταν ρωτήθηκε από τον Λιανό για το τι έγινε, πήγε πάλι να βάλει φιτιλιά λέγοντας «είπαμε μια κουβέντα παραπάνω, δεν έγινε τίποτα. Αλλά άμα γουστάρει κι ο Γιωρίκας, δε θα του πούμε όχι», εννοώντας ότι είναι διαθέσιμος να πλακωθούν.

  Και πάλι, προς έκπληξη όλων, ο Βαλάντης δεν απασχόλησε καθόλου στο χθεσινό επεισόδιο και ζητούσε επιτακτικά από τον Πηλίδη και την ομάδα να μην ασχοληθούν. Σαν τους εκφωνητές στα γήπεδα που παίρνουν το μικρόφωνο και λένε «φίλαθλοι, μην απαντάτε στις προκλήσεις, στηρίξτε την ομάδα μας».

  Το επεισόδιο πάντως δεν στιγματίστηκε από αυτή την ένταση. Στιγματίστηκε από τα διαρκή χαμόγελα και ματιές με υπονοούμενα ανάμεσα σε Κατσαούνη και Μυριέλλα. Η Μυριέλλα, την ώρα που είχε κερδίσει η ομάδα της, είχε το νου της στο να γελάει με το κακό χιούμορ του Κατσαούνη και να του ρίχνει βλέμματα. Ήταν τόσο άβολη η στιγμή που σχολιάζει ο Κατσαούνης κάτι για τη νίκη των Διασήμων, γελάει μόνος του και μετά του κάνει backing vocals στο γέλιο η Μυριέλλα, ενώ γύρω τους δεν αντιδρά κανείς. Θα μπορούσε κάλλιστα να παίζει μουσική ερημιάς από γουέστερν που περνάει αυτό το αγκαθωτό πλέγμα και ρολάρει στην έρημο.

  Κι εσείς παιδιά, να βρείτε κάποιον να γελάει με τα αστεία σας όπως η Μυριέλλα με του Κατσαούνη στο Survivor. Κι ας μην γελάει κανείς άλλος.

  Αυτό συνεχίστηκε και αργότερα στο κουίζ του Survivor, με τους δύο να φτάνουν στο όριο του γελοίου όταν έπεσε μια ερώτηση για το μεγαλύτερο σε διάρκεια φιλί και έδιναν ρεσιτάλ με νοήματα ενόσω ο Λιανός ρωτούσε δύο συμπαίκτες τους.

  Δείτε μετά το 25ο λεπτό.