Ψυχολογική κατάρρευση παικτών, αλλά και ένα ειδύλλιο που παίρνει τέλος, είναι περίπου αυτά που θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor. Ο Βαλάντης, ο οποίος, μετά την ήττα στους αγώνες ασυλίας, ψηφίστηκε στρατηγικά από όλη την ομάδα του, δηλώνει πληγωμένος.

    Ωστόσο, αυτό που προκαλεί την μεγαλύτερη έκπληξη, είναι το αυτοκρατορικό άκυρο του Γιώργου Κατσαούνη προς την Μυριέλλα Κουρεντή. Ο παίκτης των Μαχητών, μάλλον ξεπέρασε την παίκτρια της αντίπαλης ομάδας, και το τέλος αυτής της ουτοπικής σχέσης, λήγει άδοξα.

    Survivor: Όχι, ο Βαλάντης δεν είναι Τριαντάφυλλος – Ξεπέρασε κάθε όριο

    Ο Γιώργος Κατσαούνης ακούγεται να λέει «καλό είναι να σταματήσει αυτό το ειδύλλιο και η πλακίτσα ανάμεσα σε μένα και τη Μυριέλλα», ενώ εκείνη του απαντά: «θα ήθελα να σου πω, Γιώργο μου, πως κάνεις πολύ μεγάλο λάθος και αυτό θα φανεί στην πορεία».

    Εκείνος επιμένει πως δεν κάνει λάθος απαντάει πως «να μη φανεί καλύτερα, άστο» και το μόνο σίγουρο είναι ότι το επόμενο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τρίτης, θα δώσει όλες τις απαντήσεις.

    Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν απόψε για το έπαθλο επικοινωνίας, όπως λέει στο trailer ο Γιώργος Λιανός, με τη νικητήρια ομάδα να αποκτά πρόσβαση σε φωτογραφίες και μηνύματα από δικά τους πρόσωπα.