Πίνακας Περιεχομένων
  1. Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια Άρης και Τάκης – Τους απέβαλε ο Λιανός

  Είτε παρακολουθείς Survivor είτε όχι, θα γνωρίζεις πως από την αρχή του παιχνιδιού, οι παίκτες έχουν δείξει με κάθε τρόπο ότι είναι ικανοί να πιαστούν στα χέρια σε χρόνο μηδέν. Το φετινό ριάλιτι επιβίωσης είναι το μοναδικό που οι τσακωμοί είναι σε καθημερινή βάση. Ναι, και το περσινό είχε μπόλικους, αλλά σε αυτό το Survivor τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.

  Το χθεσινό επεισόδιο είχε ανατροπές και εκπλήξεις, αλλά και ένα παραλίγο ξύλο. Η ελληνική τηλεόραση διδάσκει πάλι τρόπους καλής συμπεριφοράς.

  Ας πάρουμε τα δεδομένα από την αρχή. Μετά την υποψηφιότητα για αποχώρηση του Γιώργου Κατσαούνη από την Κόκκινη ομάδα, ήρθε η σειρά των Μπλε να γνωρίσουν την ήττα. Ωστόσο, ενώ ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ήταν η σίγουρη επιλογή για τη ψηφοφορία, εκείνος τους έκανε χαλάστρα κερδίζοντας την ατομική ασυλία.

  Έτσι, η Σοφιάννα Αβραμάκη ήταν εκείνη που άκουσε το όνομα της από τις κάλπες. Η 4αδα συμπληρώθηκε από Σοϊλέδη και Μαριδάκη που επίσης τέθηκαν στην απόφαση του κοινού.

  Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια Άρης και Τάκης – Τους απέβαλε ο Λιανός

  Και φτάνουμε τώρα στην στιγμή του Συμβουλίου, όπου Άρης Σοϊλέδης και Τάκης Καραγκούνιας δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους, με αποτέλεσμα να παρακολουθήσουμε στο ριάλιτι επιβίωσης… πυγμαχία. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τάκης είπε πως θα ήταν καλύτερο να ψηφίσουν τον Άρη για υποψήφιο προς αποχώρηση μιας και θεωρεί πως έχει ιδιαίτερη δυναμική στο τηλεοπτικό κοινό.

  Κουβέντα στη κουβέντα, τα αίματα άναψαν και οι δυο τους άρχισα να διαπληκτίζονται. «Υποτιμά τον ανδρισμό μου. Δεν σέβεται. Δεν ξέρω πως ήταν έξω. Έχει γίνει χειρότερος, Να πάψει να υποτιμά ανθρώπους… Μου έχει φερθεί άσχημα και πουλά τσαμπουκά. Ξεκαβάλα το καλάμι… Πουλάς θέατρο» είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης.

  Ο Άρης σηκώθηκε έξαλλος και άρχισε να ουρλιάζει: «Θέλω να φύγω τώρα. Έχω 30 χρόνια καριέρα και θα με ξεφτιλίσει αυτός; Το σκουπίδι;». Η απάντηση ήταν άμεση από τον Τάκη: «Νούμερο, βρίζεις όλον τον κόσμο. Κι αν παίζεις μπάλα τι είσαι ρε αλήτη;».

  Εκεί οι δύο παίκτες πήγαν να πιαστούν στα χέρια, με την παραγωγή να επεμβαίνει για να τους ηρεμήσει. Απέβαλε από το Συμβούλιο τους δύο παίκτες, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Είναι το Φως Στο Τούνελ το crime «fiction» της Ελλάδας;

  Survivor: 6 πράγματα που θα μπορούσε να είναι η τσιρίδα της Βρισηίδας