Ακόμα μια κοπέλα πέφτει θύμα εκβιασμού με αφορμή ένα ροζ βίντεο που είχε το κινητό της, παρά τις αυστηρές ποινές που σύμφωνα με τη νέα διάταξη στον Ποινικό Κώδικα επιβάλλονται στους δράστες. Αυτή τη φορά κυκλοφόρησε ένα βίντεο με προσωπικές στιγμές μιας παίκτριας που συμμετείχε στον 5ο κύκλο του Survivor. Πρόκειται για υλικό ερωτικού περιεχομένου, το οποίο είχε στην κατοχή της η κοπέλα. Όλα συνέβησαν όταν επιτήδεια απέκτησαν πρόσβαση στο κινητό της και δημοσιοποίησαν το υλικό.

    Στην συνέχεια, σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, η κοπέλα δέχτηκε μήνυμα από έναν άγνωστο προφίλ, που της ζητούσε 50.000 ευρώ για να μη διαρρεύσει τα βίντεο. Εκείνη εξήγησε στον χάκερ ότι δεν έχει το αστρονομικό αυτό ποσό, και τότε της ζήτησε 5.000 ευρώ. Μάλιστα έστειλε τα βίντεο σε μέλη της οικογένειάς της. Τελικά εκείνη συμφώνησε στα 1.500 ευρώ.

    Η άτυχη κοπέλα πήρε πίσω το προφίλ της στο Instagram, ωστόσο οι προσωπικές της στιγμές διέρρευσαν. Στις φωτογραφίες φαίνεται να ποζάρει γυμνή στον καθρέφτη, ενώ σε βίντεο έχει ερωτική επαφή με άνδρα αγνώστων στοιχείων.