Εκεί που όλοι αναζητούσαμε τον Βαλάντη και ήμασταν έτοιμοι να βγάλουμε silver alert, ο τραγουδιστής μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από το Survivor, έκανε την πρώτη του εμφάνιση. Για την ακρίβεια όχι εμφάνιση, αλλά βγήκε στον αέρα της εκπομπής Love It, μέσω Skype.

    Και ο λόγος που δεν βρέθηκε ανάμεσα στο πάνελ της εκπομπής, είναι γιατί ο Βαλάντης νοσεί από κορωνοϊό, για τρίτη φορά, με αποτέλεσμα να πρέπει αναγκαστικά να μένει σε καραντίνα στο σπίτι του. «Νοσώ από κορονοϊό για τρίτη φορά και γι’ αυτό δεν μπορώ να είμαι κοντά σας. Με το που τελειώσει όλο αυτό, θα είμαι κοντά σας για να συζητήσουμε ότι θέλετε. Έχασα 13 κιλά στο Survivor και ήμουν λίγο εξαντλημένος. Αυτή τη στιγμή είμαι κοντά σας για να σας δείξω την καλή μου πρόθεση και ότι δεν συμβαίνει κάτι.

    Παρακολουθώ Survivor, βλέπω τι γίνεται, βλέπω πώς ζεις εκεί και πώς φαίνεται στην τηλεόραση. Έχετε δει το 1/10 και θα σας τα πω από κοντά. Θα καταλάβετε πάρα πολλά όταν μιλήσουμε από κοντά. Δεν είδατε όλες τις πτυχές του εαυτού μου», είπε χαρακτηριστικά.

    Υπενθυμίζουμε πως ο Νίκος Μουτσινάς έχει ασκήσει βέτο στο κανάλι, να μην βρεθεί καλεσμένος στο Καλό Μεσημεράκι. Δεν είναι βέβαια μόνο του Μουτσινά απόφαση, αλλά και της παραγωγής. Θέλει να αφήσει το χρόνο να καταλαγιάσει, να ξεχαστούν κάπως κάποια πράγματα, να καθοδηγήσουν τον Βαλάντη ενδεχομένως για το πώς θα απευθυνθεί τηλεοπτικά προς το κοινό για να μην υπάρξουν περαιτέρω προκλήσεις. Και σίγουρα ο ίδιος ο Βαλάντης, βλέποντας τα σχόλια που του έκανε το κοινό στη διάρκεια της παρουσίας του στο Survivor, θα κατάλαβε ότι καλύτερο θα είναι για τον ίδιο να κάνει μερικά βήματα προς τα πίσω.