Βρισκόμαστε μόλις μία ανάσα πριν τις γιορτές και πολλοί δεν έχουμε αποφασίσει πως θα γιορτάσουμε τις βραδιές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

  Σύνηθες στην ελληνική διασκέδαση είναι να τηρούμε το «έθιμο» των… μπουζουκιών, όπου θα μπορούμε να απολαύσουμε τα πιο «δυνατά» ονόματα της ελληνικής ελαφρολαϊκής σκηνής στα νυχτερινά μαγαζιά που εμφανίζονται.

  Οι μουσικοί υπόσχονται ένα λαμπερό σόου, το οποίο θα συνοδεύσουν φιάλες από αλκοόλ τις οποίες θα πληρώσουμε… χρυσές.

  Έως και 25% προσαύξηση θα δουν στις τιμές όσοι επιλέξουν να διασκεδάσουν στα μπουζούκια τις βραδιές της παραμονής Χριστουγέννων αλλά και της Πρωτοχρονιάς, καθώς θα υπάρχει επιπλέον χρέωση λόγω του εορταστικού προγράμματος.

  Τα πιο «hot» σχήματα, όπως Ρουβάς-Αργυρός, Ρέμος-Γαρμπή και Melisses-Βανδή αναμένεται να έχουν 100% πληρότητα στις κρατήσεις, οπότε όσοι σκέφτονται να περάσουν εκεί μία νύχτα στα μπουζούκια θα πρέπει να βιαστούν να κλείσουν θέση. Πολλές από τις προσεχείς εμφανίσεις είναι ήδη sold out.

  Σημειώνεται επίσης ότι αναμένεται να χρειαστεί να δοθεί προκαταβολή.

  Δείτε αναλυτικά τις τιμές στα πιο μεγάλα νυχτερινά κέντρα:

  Teatro – Σάκης Ρουβάς και Κωνσταντίνος Αργυρός

  Το συγκεκριμένο μαγαζί θα έχει μια προσαύξηση της τάξης του 10% στις ισχύουσες τιμές, ενώ θα υπάρχει ειδική συμφωνία για τα VIP τραπέζια και τις σουίτες των είκοσι ατόμων με μίνι μπαρ, φαγητό premium φιάλες και σαμπάνιες. Σε αυτά η προσαύξηση θα είναι της τάξης του 20%. Όλες τις υπόλοιπες μέρες τέσσερα άτομα μπορούν να δουν τον Σάκη Ρουβά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, με κόστος 220 ευρώ τη φιάλη.

  Κέντρο Αθηνών – Γιώργος Μαζωνάκης

  Στον Γιώργο Μαζωνάκη θα υπάρξει μια προσαύξηση μόνο το βράδυ της παραμονής για την έλευση του νέου χρόνου, όπου το μαγαζί θα χωριστεί σε τρεις ζώνες, οι οποίες κοστολογούνται διαφορετικά. Οι παρέες που θα επιλέξουν την πρώτη, που περιλαμβάνει τα καλύτερα τραπέζια θα πληρώσουν 100 ευρώ το άτομο, τα πιο πίσω χρεώνουν 75 ευρώ το άτομο και στο θεωρείο η τιμή θα είναι 60 ευρώ.

  FEVER – Γιάννης Πλούταρχος και Πάολα

  Για να απολαύσει κάποιος τον Γιάννη Πλούταρχο και την Πάολα την παραμονή των Χριστουγέννων, η τιμή για 4 άτομα στο θεωρείο ξεκινάει από 200 ευρώ και στην πλατεία από 250. Η premium φιάλη κοστίζει 400 ευρώ. Τα Χριστούγεννα η σπέσιαλ φιάλη είναι στα 230€ και η premium στα 300€. Την παραμονή Πρωτοχρονιάς το ποσό για 4 άτομα ξεκινάει από 300€ για απλή φιάλη και η premium φτάνει τα 600€.

  ΥΤΟΝ – Νίκος Βέρτης

  Στο ΥΤΟΝ του Νίκου Βέρτη, η πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία είναι την Πρωτοχρονιά, όπου το τραπέζι για 4 άτομα ξεκινάει από 190 ευρώ για απλή φιάλη και φτάνει τα 270 ευρώ η premium. H σουίτα είναι ένα ολόκληρο δωμάτιο και δεν υπάρχει συγκεκριμένο κόστος γι’ αυτούς που θα κάτσουν εκεί. Την επιλέγουν συνήθως άνθρωποι που δεν θέλουν να είναι μέσα στο χαμό και προτιμούν την ιδιωτικότητα σε ένα χώρο με όλες τις ανέσεις και μπαλκόνι με θέα στην πίστα, όπου μπορούν να απολαύσουν ακόμη και σούσι. Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με τις επιλογές του πελάτη που μπορεί να επιλέξει μια premium φιάλη σαμπάνιας, βότκας ή ουίσκι. Αν κάποιος θέλει να πιει ποτό στο μπαρ, κοστίζει 20 ευρώ.

  NOX ATHENS – Αντώνης Ρέμος και Καίτη Γαρμπή

  Το NOX Athens άνοιξε τις πύλες του για 2η σεζόν, με τον Αντώνη Ρέμο και την Καίτη Γαρμπή, σε έναν χώρο διεθνών προδιαγραφών που φτιάχτηκε αποκλειστικά για τον τραγουδιστή. Όλες τις ημέρες ισχύουν οι κανονικές τιμές του μαγαζιού, εκτός από την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Τα πρώτα τραπέζια «ανοίγουν» -ανεπίσημα- με 3000 ευρώ και τα δεύτερα ανάλογα με τα άτομα από 1000 έως 1200 ευρώ. Οι δύο σουίτες-θεωρεία που μπορούν να φιλοξενήσουν ως και είκοσι άτομα κοστολογούνται, σύμφωνα με πληροφορίες, στα 4.000 ευρώ.

  ΕΝΑΣΤΡΟΝ – Δέσποινα Βανδή και Melisses

  Την παραμονή της πρωτοχρονιάς το «Έναστρον» στο οποίο εμφανίζονται η Δέσποινα Βανδή με τις Melisses η φιάλη των 200 ευρώ θα χρεώνεται 240 και η premium βότκα των 1.75 λίτρων από 500 ευρώ θα πάει στα 580-600 ευρώ. Τις υπόλοιπες ημέρες θα ισχύουν οι κανονικές τιμές. Για ποτό στο μπαρ, η τιμή κατά άτομο είναι 15 ευρώ.

  Hotel Ερμού / Άννα Βίσση

  Η Άννα Βίσση εμφανίζεται στο «Hotel Ερμού» κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Τρία extra shows θα γίνουν τις Τετάρτες 21/12, 28/12 και 4/1. Η τιμή απλής φιάλης ξεκινάει από 160 ευρώ και η premium για 4 άτομα, φτάνει τα 220.

  ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ – Γιώργος Σαμπάνης και Έλενα Παπαρίζου

  Στον Βοτανικό που τραγουδάει η Έλενα Παπαρίζου και ο Γιώργος Σαμπάνης, η απλή φιάλη για τέσσερα άτομα την παραμονή Χριστουγέννων κοστίζει 170 ευρώ, ενώ την τελευταία ημέρα του χρόνου, το κόστος φτάνει τα 200 ευρώ.