Πίνακας Περιεχομένων
    1. Λίγα Λόγια για το La Meat Maison στην Κηφισιά

    It’s beginning to taste a lot like Christmas στο La Meat Maison στην Κηφισιά! Mε δύο εορταστικά μενού από τον chef Δημήτρη Κατριβέση, αυτές οι γιορτές αποκτούν τη γεύση της μαγείας των Χριστουγέννων στο talk of the town εστιατόριο των βορείων προαστίων.
    Season’s greatings από το La Meat Maison, λοιπόν. Και δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος. Αλλά για γαστρονομικό πάθος!

    Ένας ζεστός καταπράσινος κήπος τόσο κινηματογραφικά φωτισμένος και διακοσμημένος όσο ένα καλοστημένο κομψό σκηνικό του “Love Actually”. Δύο εορταστικά μενού με βραβευμένες πρώτες ύλες που υπογράφει ο ακατάπαυστα δημιουργικός Δημήτρης Κατριβέσης, και τα οποία ισορροπούν αριστοτεχνικά ανάμεσα στην αυθεντικότητα της γεύσης ενός οικογενειακού δείπνου και της γαστρονομικής υπερπαραγωγής που λες και προσγειώθηκε εδώ, κατευθείαν από κάποια Μητρόπολη του κόσμου. Ένα DJ set της Μαρίας Πανοσιάν που, ξεκινώντας από swing jazz lounge ακούσματα, ξεδιπλώνει το νήμα της χαράς και της απόλαυσης για να καταλήξει σε pop rock, disco και rock & roll επιλογές. Κι όλα αυτά σε ένα concept store με τόσα χριστουγεννιάτικα εδέσματα και γλυκά στο
    εσωτερικό του που θυμίζει σύγχρονη εκδοχή του “Καρυοθραύστη”.

    Χρειάζονται κι άλλα για να πειστούμε ότι φέτος το εστιατόριο La Meat Maison στην Κηφισιά είναι all we want for Christmas;
    Με φινετσάτη casual ατμόσφαιρα μητροπολιτικού μπιστρό, κι έναν σαν μυστικό κήπο εστιατόριο, μοντέρνο και εξωτικό μαζί, αυτές τις γιορτές το La Meat Maison ανεβάζει στην Κηφισιά την πιο εντυπωσιακή γαστρονομική παράσταση της πόλης.

    Το Χριστουγεννιάτικο και Πρωτοχρονιάτικο μενού που επιμελείται ο Δημήτρης Κατριβέσης, φέρει όλη την ανατρεπτική σφραγίδα του Executive Chef, αλλά και τις «πολλών καρατίων» πρώτες ύλες του κρέατος, των πουλερικών και των οστρακοειδών (!) που εμπλουτίζονται από πολύτιμα γευστικά στοιχεία.

    H κρεμώδης σούπα κουνουπίδι με glemolata αμυγδάλου και λάδι σπόρων κολοκύθας, η ψητή γαλοπούλα με σάλτσα μουστάρδας – gravy, δαμάσκηνα, σαλάμι coppa, αχνιστό ρύζι και ψητές πατάτες, το Fine De Claire στρείδι με βότκα, bloody mary, shichimi και βασιλικό, το Akune Gold Wagyu A5 (το βραβευμένο ως το κορυφαίο steak της χρονιάς) με καπνιστή μαγιονέζα , χαβιάρι και Olive Fed guanciale, το La Meat Maison Beef Wellington με gracy από κάστανα, ψητή γλυκοπατάτα και κρέμα σπανάκι, αλλά και οι signature μηλόπιτες και πορτοκαλόπιτες του εστιατορίου είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που αναλαμβάνουν να μας αφήσουν την καλύτερη και γευστικότερη επίγευση από μια χρονιά που μόλις φεύγει, αλλά και αυτή που μόλις έρχεται…

    Λίγα Λόγια για το La Meat Maison στην Κηφισιά

    Και deli και κάβα και κρεοπωλείο και bar-restaurant… Με φινετσάτη casual ατμόσφαιραμητροπολιτικού μπιστρό, το ολοκαίνουργιο concept κατάστημα της La Meat Maison στην Κηφισιά είναι ο νέος τόπος συνάντησης των βορείων προαστίων, όπου ο έρωτας για τις ποιοτικές κοπές κρέατος μετατρέπεται σε μόνιμη ιστορία αγάπης για εκλεκτές καθημερινές αγορές και γεύματα.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη La Meat Maison (@lameatmaison)

    Στα ράφια του φιγουράρουν οι πιο ντελικάτες γεύσεις που υπογράφουν τα i Frati και Fine Foods Collection. Στο σαν γυάλινο ολόγραμμα κελάρι του, θα βρεις μερικές από τις πιο ευγενείς διεθνείς ετικέτες κρασιών. Στα ενδότερα, η εκλεκτότερη συλλογή από κοπές κρέατος της La Meat Maison ελκύει το καταναλωτικό ενδιαφέρον σαν άλλο πετράδι του στέμματος. Και στον καταπράσινο κήπο του στήνεται κάθε βράδυ ένα γευστικότατο catwalk, από όπου παρελαύνουν οι καρνιβορικές -και όχι μόνο- δημιουργίες που υπογράφει ο head chef Δημήτρης Κατριβέσης.

    Στο 500 τετραγωνικών concept store της La Meat Maison στην Κηφισιά, στον κεντρικό δρόμο της Χαριλάου Τρικούπη, τα fine shopping και fine dining ενώνονται εις (κόκκινη) σάρκα μία και απολαμβάνονται σε ένα τόσο… Maison χαλαρό περιβάλλον.

    La Meat Maison Κηφισιά
    Χαριλάου Τρικούπη 92 και Αλαμάνας, Κηφισιά
    Για παραγγελίες και κρατήσεις: 210 8087372, 8085183

    Διαβάστε ακόμα στο Nitro.gr

    Cooking in nature: Το νέο trend μαγειρικής στα social media – Ξύλα, κάρβουνα και μυρωδικά κατευθείαν από τη φύση

    To Panettone MiTo 21 επιστρέφει για τις γιορτές με δύο αστέρια στα Great Taste Awards και δύο νέες γεύσεις

    Το «The Brunchers» στου Ψυρρή είναι το καθαρόαιμο μπραντσάδικο που θέλουμε