Μεγάλη αγάπη προς τη φέτα έχουν στους New York Times, στο NYT Cooking πιο συγκεκριμένα, αφού μέσα σε μερικούς μήνες έχουν κάνει δύο συνταγές για φέτα που έχουν γίνει ανάρπαστες και το αποτέλεσμα τους σε αφήνει με τη γλώσσα κολλημένη στην οθόνη. Στα τέλη Αυγούστου ήταν μια συνταγή για φέτα με μέλι και καρύδια, τώρα ήρθε η στιγμή για μια συνταγή για ψητή φέτα, με διάφορα λαχανικά γύρω της να δίνουν αρώματα, ζουμιά και γεύση.

    «Ονειρεμένο γεύμα για τους vegetarian». Έτσι ονομάζουν τη συνταγή οι New York Times και η εμπνεύστρια της συνταγής, η Yasmin Fahr, γνωστή food blogger. Είναι μια συνταγή που γίνεται μέσα σε 25 λεπτά. Εκτός από τον πρωταγωνιστή, τη φέτα, στο ταψί, πάνω στη λαδόκολλα, η Fahr βάζει ντοματίνια διάφορων ποικιλιών, κρεμμύδι που δεν το ψιλοκόβει, αλλά το βάζει σε μεγάλα κομμάτια, μπρόκολο στο ίδιο σκεπτικό και πολύ λεπτές φέτες από λεμόνι. Και φυσικά μυρωδικά.

    Είναι χαρακτηριστικό πως η φωτογραφία αυτή έχει συλλέξει πάνω από 212.000 likes στο Instagram, ενώ συνήθως οι αναρτήσεις των New York Times κυμαίνονται μεταξύ 15.000 και 100.000. Αναμενόμενα, οι αναρτήσεις που υπερβαίνουν το φράγμα, είναι όσες αφορούν φαγητά και συνταγές, με τη συγκεκριμένη για την ψητή φέτα να βρίσκεται στις δημοφιλέστερες.

    Τσέκαρε αναλυτικά τη συνταγή εδώ.

    Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

    Αυτή η αθηναϊκή οδός είναι η 12η πιο cool παγκοσμίως!

    Στο Wknd στο Παγκράτι ήρθε η ώρα να φας λουκουμά χωρίς τύψεις

    Στο Fyki Beach Restaurant θα ζήσεις μια ολιστική εμπειρία καλοκαιριού