Πίνακας Περιεχομένων
  1. Λίγα Λόγια για το Blanton’s

  Για πρώτη χρονιά, η εταιρεία Grains2Drops συμμετείχε στην Athens Bar Show με το Blanton’s The Original Single Barrel Bourbon Whiskey. Δημιούργησε ένα  καινοτόμο περίπτερο τύπου Speakeasy Bar – το “Teddy’s Speakeasy” – και χάρισε στους επισκέπτες της ένα γευστικό ταξίδι στον κόσμο του Blanton’s, του πρώτου και πλέον Premium Single Barrel Bourbon στην παγκόσμια αγορά.

  Η Grains2Drops είναι ο Αποκλειστικός Εισαγωγέας & Διανομέας του στην Ελλάδα και την Κύπρο για ολόκληρη τη σειρά Blanton’s, συμπεριλαμβανομένων των Special και Limited Editions.

  Προσκλεκλημένοι της G2D ήρθαν οι βραβευμένοι Giovanni Tavano – Senior Bartender από την Ibiza και ο Rastislav “Rasty” Kasár – London Coffee Masters ’22 Champion & UK Coffee in Good Spirits ’22 Champion. Ετοίμασαν μοναδικά Blanton’s Cocktails & Coffee Mix που έμειναν αξέχαστα σε περισσότερους από χίλιους επισκέπτες του Blanton’s by Grains2Drops.

  Στις 8 Νοεμβρίου,  έγινε το Παγκόσμιο Launch του Special Edition 2022 – Char No. 4 στην Ελλάδα στο “Teddy’s Speakeasy” της G2D κατά τη διάρκεια του Athens Bar Show! H εταιρεία γιόρτασε το launch με την κλήρωση ενός Char No. 4 2022 αξίας 2.500€!

  Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε μονόωρο Masterclass εκπαίδευσης και γευσιγνωσίας από τον Antony Mills – Blanton’s & τον Aaron Lawrence – Global Brand Ambassador με θέμα «The Blanton’s Tradition and the role of Blanton’s Bourbon in shaping modern bourbon history».

  Το Teddy’s Speakeasy συνεχίζει την πορεία του ως το Whiskey Shop της Grains2Drops στην περιοχή Αργυρούπολη-Ελληνικό (Θουκυδίδου 4, 16452). Αφορά στους λάτρεις συλλεκτικών, σπάνιων και premium ποτών και πούρων κι εκλεκτών προϊόντων όπως χαβιάρι και προσούτο.

  Λίγα Λόγια για το Blanton’s

  Το Single Barrel Bourbon ξεκίνησε με το Blanton’s τo 1984.  Ήταν λίγο πριν συνταξιοδοτηθεί ο Master Distiller Elmer T. Lee όταν του ζητήθηκε να δημιουργήσει ένα Bourbon κορυφαίας ποιότητας! Ο Lee ανέσυρε μνήμες από την εποχή του Συνταγματάρχη Blanton για να εμπνευστεί! Θυμήθηκε ότι ο Blanton επέλεγε προσωπικά τα Honey Barrels από το κεντρικό οινοποιείο Warehouse H και τα εμφιάλωνε ανά βαρέλι μεμονωμένα, θέλοντας να ψυχαγωγήσει τους εκλεκτούς καλεσμένους του.

  Ως φόρο τιμής στην παράδοση του Συνταγματάρχη Blanton, ο Elmer T. Lee έφερε επανάσταση στον κλάδο αφού εισήγαγε τη Super Premium κατηγορία Bourbon με το First Single Barell Bourbon ονομάζοντάς το, Blanton’s Single Barrel. Σήμερα το Blanton’s παραμένει το πρώτο και πλέον Premium Single Barell στην παγκόσμια αγορά.