Πίνακας Περιεχομένων
  1. Οι 10 finalists του Vero Bartender Greece

  10 παθιασμένοι finalists από όλη την χώρα και μια πραγματικά εκλεκτή κριτική επιτροπή, είναι έτοιμοι να δώσουν το παρών στο Line Athens την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022 για τον 1ο Ελληνικό τελικό του Vero Bartender από το Amaro Montenegro.

  Οι finalists θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να εντυπωσιάσουν, τόσο με την παρουσίαση τους όσο και με την γεύση των cocktail τους με Amaro Montenegro, τους 3 κριτές του Vero Bartender 2022:

  • Ο Λάκης Γαβαλάς, iconic Fashion Designer και TV star, που έχει εντυπωσιάσει τους σημαντικότερους οίκους μόδας με τις δημιουργίες του και γνωρίζει την Ιταλική κουλτούρα και στυλ καλύτερα από κάθε άλλον. Η αγάπη του για την Ιταλία και το Amaro Montenegro ξεκινάει στην αρχή της σπουδαίας καριέρας του όταν εργαζόταν στο Ιταλικό κρατικό κανάλι RAI ως fashion shows choreographer.
  • Ο Γιάννης Λουκάκος, πολυβραβευμένος και καταξιωμένος ως ένας από τους καλύτερους chef της χώρας μας με ιδιαίτερη αγάπη στην ιταλική κουζίνα. Έχοντας υπάρξει κριτής στο MasterChef Greece και όντας ιδιοκτήτης 4 εστιατορίων μεταξύ των οποίων και του κορυφαίου εστιατορίου ιταλικής κουζίνας Alio, είναι αδιαμφισβήτητος γνώστης της ιταλικής μαγειρικής και γεύσης.
  • Ο Rudi Carraro, Global Brand Ambassador Amaro Montenegro για περισσότερα από 6 χρόνια και bartender σε μερικά από τα καλύτερα bar του Λονδίνου, έρχεται από την Ιταλία για να δει πώς οι finalists έχουν ενσαρκώσει το “Sharing the Essence” theme του φετινού διαγωνισμού στα cocktail τους

  Οι κριτές του Vero Bartender 2022 από το Amaro Montenegro θα αναδείξουν αυτόν/αυτή που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον μεγάλο παγκόσμιο τελικό στην Ιταλία και θα διεκδικήσει ανάμεσα σε άλλες 19 χώρες τον τίτλο του Vero Bartender και τα 6.000€!

  Οι 10 finalists του Vero Bartender Greece

  1. ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ από το AMIGOS με το cocktail La Memoria

  2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΙΔΗΣ από το ABUELOS με το cocktail Signora Lealtà

  3. ΣΠΥΡΟΣ ΝΑΚΑΣ από το NAMMOS MYKONOS με το cocktail Find the Spy

  4. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΙΛΙΟΥΣΗΣ από το AKRON BEACH BAR με το cocktail Runaway Bride

  5. ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΔΕΛΕΝΤΑΣ από το MATSUHISA ATHENS RESTAURANT με το cocktail Madame Déjà vu

  6. ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΥΡΟΥΜΑΛΟΣ από το GOSSIP DOWNTOWN με το cocktail il Premio

  7. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΦΙΔΑΣ από το FRANCO’S RESTAURANT BAR με το cocktail Merlotsanto

  8. ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΣΑΜΟΥΛΑΔΑ από το LOLITA με το cocktail Elena’s Tears

  9. ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΓΟΓΟΛΟΣ από το WHOPE με το cocktail Marabou

  10. ΓΙΩΡΓΙΟΣ ΛΙΟΚΟΣ από το 115 FIRST FLOOR BAR με το cocktail Reflection

  #AmaroMontenegro #TheVeroBartender #GRANIKAL #DrinkDifferent