Πίνακας Περιεχομένων
    1. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

    Ένα φίδι διεκδικεί τη θέση του σε μια παρέα ζώων. Είναι, όμως, διαφορετικός και τον κοιτούν με δισταγμό και καχυποψία.

    Θα καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους; Θα τον αφήσουν να τους δείξει… η καρδιά του πού ανήκει;

    Χελώνα: Γιατί θες να κάνεις παρέα μαζί μας;

    Φίδι: Δεν ταιριάζω με τα άλλα φίδια.
    Χελώνα: Φοβάμαι να σ’ εμπιστευτώ.
    Φίδι: Όμως είμαι διαφορετικός. Κοίτα με!
    Χελώνα: Άλλαξες για μας; Δεν σε πιστεύω!

    Ένα παραμύθι για εκείνους που γεννήθηκαν διαφορετικοί και χρειάστηκε να διεκδικήσουν τη θέση που τους υπαγόρευε η καρδιά τους. Μια ευαίσθητη ιστορία για την αποδοχή, τον σεβασμό, τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα, δοσμένη σε πολλά επίπεδα από μια ιδιαίτερη σκοπιά.

    Το βιβλίο «Η Καρδιά μου πού ανήκει;» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΝΙΚΑΣ

    Εικονογράφηση: Γιώργος Πετρίδης

    ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

    Η Ελένη Αλεξανδροπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Όνειρό της ήταν να γίνει ηθοποιός και συγγραφέας. Κυνήγησε και τα δύο, παρόλο που αρχικά ξεκίνησε με διαφορετικές σπουδές κι άλλη καριέρα. Μέσα από το δικό της ταξίδι στην αυτογνωσία και αυτοβελτίωση, πλέον έχει αλλάξει πορεία και εργάζεται ως Ψυχολόγος. Μέσα από το blog και κανάλι της, readmebyeleni (readmebyeleni.com), έχει στόχο να οδηγήσει τους ανθρώπους στην ανακάλυψη του εαυτού τους.

    Το βιβλίο «Η καρδιά μου πού ανήκει;» είναι το πρώτο της παραμύθι, το οποίο έχει κερδίσει Β’ Βραβείο Παιδικής Λογοτεχνίας στον 10ο Παγκόσμιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό του Ελληνικού Πολιτιστικού Ομίλου Κυπρίων Ελλάδος (Ε.Π.Ο.Κ).

    Ελπίζει, μέσα από τα βιβλία της κι όσα κάνει, να βοηθήσει τους ανθρώπους να αποκτήσουν και μία άλλη οπτική, που ίσως να μην είχαν σκεφτεί.