Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε πρώτη φορά για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, όταν ο πατέρας της μαχαίρωσε την μητέρα της, στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Στην συνέχεια, εξέφρασε την άποψή της για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που δέχονται οι γυναίκες, οι οποίες της ζητούν βοήθεια.

  «Με φαλτσέτα μαχαίρωσε τη μάνα μου. Βλέπεις πόσο παγωμένα σου περιγράφω αυτή την ιστορία σήμερα. Εγώ ήμουν ένα παιδί, που ήμουν κάτω και του τραβούσα το παντελόνι γιατί τη σκότωνε μπροστά μου και πήρα τη μάνα μου και την πήγα εγώ στην αστυνομία και ήταν τυχερός γιατί απαγορεύθηκε ο απόπλους και πέρασε το αυτόφωρο. Η μάνα μου το μετάνιωσε και πάλι από την αρχή. Αλλά την είχε μαχαιρώσει, τρεις ημέρες στο νοσοκομείο.

  Τι μου λες λοιπόν, ποια γειτονιά; Δεν ήξερε η γειτονιά που έμενα εγώ ότι ο πατέρας μου κακοποιούσε τη μάνα μου; Ξέρεις πόσες νύχτες πηγαίναμε και μέναμε σε γειτόνισσες; Σε πόσα σπίτια κοιμήθηκα, σε πόσα πατώματα κοιμήθηκα… Ποιους μιλούσε; Κανείς. Γιατί η κυρά Λένη τον κυρ- Γιώργο δεν θα τον έκανε τίποτα. Την Ζήνα, όμως, δεν την σκέφτηκε η κυρά Λένη που ήταν παιδί, το οποίο έβλεπε την μάνα του κάτω μαχαιρωμένη.

  Λέω συχνά την αισιόδοξη ζωή της Ζήνας. Όταν βλέπω μια κακοποιημένη γυναίκα που έρχεται και μου λέει “ρε Ζήνα δεν έχω να φάω”, τι να της πω; “Σήκω φύγε”; Πού να την πάω; Σε ποιες δομές; Που πάει και την κυνηγάει ο άλλος να τη σκοτώσει; Ξέρεις πώς μαθαίνει πού είναι; […]. Ξέρεις πόσες τέτοιες ιστορίες έχω και τις κρύβω και εκείνη την ώρα σιωπώ; Όταν κάθομαι με σταυρωμένα χέρια στην εκπομπή και σιωπώ είναι γιατί εκείνη την ώρα προτιμώ να μην περάσω το μήνυμα μέσα από τον δικό μου θυμό. Γιατί αν ανοίξω το στόμα μου εκείνη την ώρα, δυστυχώς, το ΕΣΡ εμένα θα τιμωρήσει. Γιατί μίλησα και είπα την αλήθεια μου».

  Διαβάστε επίσης στο Nitro.gr:

  Από τις dickpic του Μάνου Δασκαλάκη, στην πλούσια ερωτική ζωή της Πισπιρίγκου: Αντέχεις ακόμα τηλεθεατή;

  Πέτρος Φιλιππίδης: Σε πλειστηριασμό βγαίνει αύριο το σπίτι του στο Ψυχικό

  Kylie Jenner: Τα απειλητικά μηνύματα της Blac Chyna και η απόπειρα δολοφονίας του Rob Kardashian