Από την ώρα που κυκλοφόρησε η είδηση για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την διαρροή προσωπικών στιγμών της πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού υλικού, οι Ράδιο Αρβύλα έχουν κάνει γνωστή την στάση τους. Έχουν θυμό και λύπη ταυτόχρονα όπως λένε.

    Από τη μία ο κόσμος θεωρεί πως ήξεραν και δεν μιλούσαν, κάνοντας τους αυτόματα «συνεργούς», από την άλλη υπάρχει κι αυτή η περίπτωση του να μην γνώριζαν τίποτα. Όπως και να ΄χει, είναι εκείνοι που δύο μέρες λογοδοτούν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, σε αντίθεση με εκείνον που αρκέστηκε σε μια ανάρτηση στα social media.

    Στάθης Παναγιωτόπουλος: Υπάρχουν κι άλλες καταγγελίες εις βάρος του – «Αηδιάζουμε μπροστά στο βόθρο των πράξεων του»

    Ο Χρήστος Κιούσης στο προσωπικό του blog, έγραψε επίσης ένα μακροσκελές κείμενο λέγοντας μεταξύ άλλων πως «αηδιάζουμε μπροστά στο βόθρο των πράξεων του», ενώ η κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», συνάντησε τον Γιάννη Σερβετά, ο οποίος δεν ήθελε να πει κάτι παραπάνω από όσα έχει ήδη πει.

    Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Δεν έχω να σας πω τίποτα, παιδιά. Δυο μέρες τώρα τα λέμε. Δεν έχουμε να πούμε τίποτε άλλο. Δεν το έχουμε ξεπεράσει, είμαστε σοκαρισμένοι. Αυτό. Είναι αδιανόητο αυτό που βιώνω. Έχω βιώσει κηδείες και στεναχώριες, αλλά αυτό είναι φοβερό. Κι όπου να ‘ναι βγαίνει σε θυμό».