Πίνακας Περιεχομένων
  1. «Ανέβασε κι άλλο βίντεο μετά τη μήνυση»

  O άνθρωπος που δημοσιοποίησε την καταγγελία για το πρώην μέλος των Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλο, μίλησε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή για το περιστατικό. Ο Ηλίας Γκιώνης αναφέρθηκε στη νεαρή κοπέλα και περιέγραψε το περιστατικό μεταξύ τους.

  «Είναι αρκετά καλά η κοπέλα αν αναλογιστεί κανείς το τι συμβαίνει. Είναι αρκετά μόνη της αλλά έχει και δίπλα της κόσμο να την στηρίξει, κυρίως φίλοι. Το στενό οικογενειακό περιβάλλον συνεχίζει να μην γνωρίζει», δήλωσε.

  Ο Ηλίας Γκιώνης περιέγραψε στη συνέχεια πως τον προσέγγισε η κοπέλα, τονίζοντας ότι η γνωριμία τους «είναι φρέσκια»: «Μας συνέδεσε κοινή μας φίλη και η κοπέλα με ενημέρωσε για όλα. Και εγώ έκανα αυτό που κάνω πάντα, ήμουν εκεί για να την ακούσω και να την στηρίξω. Ήταν φοβισμένη γιατί δεν ήθελε να αποκαλυφθούν τα στοιχεία της και από την άλλη γιατί απέναντί της είχε δημόσιο πρόσωπο. Σκεφτόταν να το βγάλει δημόσια, απλά οι επαφές που έκανε τότε δεν την κάλυπταν να νιώθει ασφάλεια».

  Θείος Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Τώρα βρήκαν ευκαιρία οι Φαρισαίοι της κοινωνίας»

  «Ανέβασε κι άλλο βίντεο μετά τη μήνυση»

  Ο γνωστός ακτιβιστής σημείωσε, επίσης, ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν επανόρθωσε εμπράκτως, όπως ο ίδιος είπε, αφού το υλικό υπάρχει ακόμα στο διαδίκτυο τόσο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, όσο και στο μπλογκ του ίδιου του παρουσιαστή. Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία, ότι μετά την πρώτη μήνυση της κοπέλας κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, αυτός ανέβασε και άλλο υλικό: «Ο Στάθης ανέβασε και άλλο βίντεο αφού η κοπέλα είχε κάνει τη μήνυση».

  Όσο για το αν τα μέλη της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα γνώριζαν τις πράξεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο Ηλίας Γκιώνης απάντησε: «Μου φτάνει ό,τι είπε η κοπέλα. Ξέρει καλύτερα για το αν γνώριζαν ή όχι. Εμένα μου φτάνει αυτό που μου λέει».