Πίνακας Περιεχομένων
  1. Για τι κατηγορείται ο Chris Noth

  Οι τρεις πρωταγωνίστριες του «Sex and the City» σχολίασαν τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την κακοποιητική συμπεριφορά του συνεργάτη τους, του Mr. Big ή κατά κόσμον Chris Noth.

  Οι Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis λοιπόν δεν μπορούσαν να μείνουν αμέτοχες και τοποθετήθηκαν με μία λιτή ανάρτηση, ενώ το CBS ανακοίνωσε ότι αποσύρει τον Noth από το καστ της σειράς «The Equalizer», ενώ το πρακτορείο «A3 Artists Agence» διέκοψε την συνεργασία του μαζί του.

  «Μας λυπούν βαθύτατα οι ισχυρισμοί κατά του Chris Noth. Στηρίζουμε τις γυναίκες που βγήκαν και μοιράστηκαν τις επίπονες εμπειρίες τους. Ξέρουμε ότι είναι κάτι πολύ δύσκολο και τις επαινούμε για αυτό».

  Οι καταγγελίες είδαν το φως της δημοσιότητας μετά από την κυκλοφορία του spin-off «And Just Like That…», όπου ο Noth πέθανε στο προηγούμενο επεισόδιο, μετά από άσκηση πάνω σε ένα στατικό ποδήλατο Peloton, οπότε δεν χρειάζεται να αποσυρθεί από την σειρά. Η εταιρεία προσπάθησε να σώσει την εικόνα του brand της κάνοντας ένα διαφημιστικό βιντεάκι με τον ηθοποιό, το οποίο απέσυρε μετά τις καταγγελίες.

  Για τι κατηγορείται ο Chris Noth

  Συγκεκριμένα ο Noth κατηγορήθηκε αρχικά από δύο γυναίκες για βιασμό. Ο Αμερικανός ηθοποιός, σύμφωνα με δημοσίευμα του  Hollywood Reporter, κακοποίησε σεξουαλικά δύο γυναίκες, το 2004 και το 2015.

  Στην συνέχεια ακόμα μια καταγγελία έγινε από μια γυναίκα, η οποία σύμφωνα με το «Daily Beast», θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Άβα, ανέφερε πως ο ηθοποιός την κακοποίησε ενώ δούλευε σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης το 2010, σε ηλικία 18 χρόνων.

  Ο ηθοποιός αρνείται όλες τις κατηγορίες, τις οποίες θεωρεί προϊόν φαντασίας. «Η ιστορία αυτή είναι πλήρως κατασκευασμένη και οι φερόμενες κατηγορίες περιγράφονται σαν ένα κομμάτι κακής επιστημονικής φαντασίας. Όπως δήλωσε χθες ο Νοθ, δεν έχει και ούτε ποτέ θα ξεπεράσει εκείνη τη γραμμή» ανέφερε μάνατζέρ του στο People.

  Μάλιστα η ηθοποιός Zoe Lister Jones, η οποία είχε κάνει guest σε ένα επεισόδιο της σειράς «Law and Order», στην οποία ο Noth πρωταγωνιστούσε, αποκάλεσε τον ηθοποιό «σεξουαλικό θηρευτή», κατήγγειλε την ανάρμοστη συμπεριφορά του στα γυρίσματα, υποστηρίζοντας πως ήταν συνέχεια υπό την επήρεια του αλκοόλ, ενώ κατέθεσε κι άλλες ιστορίες από φίλες της.

  Ακόμα περισσότερα βγαίνουν στην φόρα, καθώς σύμφωνα με ένα παλιό δημοσίευμα της εφημερίδας «The National Enquirer», η πρώην σύντροφός του και top model, Beverly Johnson, τον είχε κατηγορήσει για ξυλοδαρμό, ενώ του είχε κάνει περιοριστικά μέτρα όταν την απείλησε ότι θα σκοτώσει εκείνη, τον σκύλο της και ότι θα την παραμορφώσει. Η ίδια σε δικαστικά έγγραφα ισχυρίζεται πως «την ξυλοκόπησε», της τηλεφωνούσε «25 φορές τη μέρα» και «ορκίστηκε να σκοτώσει τον σκύλο της και την ίδια».