Πίνακας Περιεχομένων
    1. Δείτε το βίντεο:

    Μια νέα καταγγελία για διαρροή προσωπικών στιγμών, έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνιστή μεγάλο δημοσιογράφο. Πολλοί ήταν εκείνοι που σκέφτηκαν πως πρόκειται για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ωστόσο σήμερα μπήκαν κάποια πράγματα στη θέση τους.

    Ο επιχειρηματίας δεχόταν πολλά μηνύματα με λεκτική επίθεση μετά τη νέα καταγγελία, γι’αυτό και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου εξήγησε ότι δεν πρόκειται για πανελίστα, αλλά δημοσιογράφο που στο παρελθόν είχε παρουσιάσει και δική του εκπομπή και πλέον ζει σχεδόν μόνιμα στο εξωτερικό. Δεν πρόκειται, δε, για γυναίκα επιχειρηματία αλλά για άνδρα.

    Τα στοιχεία του εν λόγω δημοσιογράφου παρέμειναν ανώνυμα όπως είναι λογικό, ενώ τον λόγο πήρε και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος βρισκόταν σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.

    «Θα ήθελα να πω, γιατί όντως πέρασα πολύ δύσκολα, ότι ο καθένας μπορεί να βγει και να φωτογραφίσει τον οποιονδήποτε. Στήνεται ένα λαϊκό δικαστήριο στα social media και βγαίνει ανώνυμα και γράφει το οτιδήποτε. Μπορεί όλα αυτά, τα δημοσιεύματα, η ανακατασκευή που φτιάχνει ο καθένας, να φτάσουν στις οικογένειές μας. Λίγο προσοχή γιατί μπορεί να βαράτε έναν άνθρωπο αλλά δε ξέρετε από πίσω τι υπάρχει. Και όλα αυτά που λέτε….», είπε και ξέσπασε σε κλάματα.

    Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί, πως πριν βγουν… τα μαχαίρια και στήσουμε στον τοίχο κάποιον χωρίς να υπάρχουν απτά στοιχεία, να προσέχουμε τι λέμε και τι κάνουμε. Είμαστε όλοι έτοιμοι να «χώσουμε», πράγμα που όσο πάει και ξεφεύγει επικίνδυνα.

    Δείτε το βίντεο: