Πίνακας Περιεχομένων
  1. Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος»
  2. Συνήγορος Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Είναι μετανιωμένος»

  Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται από χθες στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου νωρίτερα σήμερα κατέθεσε στον εισαγγελέα για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος εις βάρος του.

  Αναφορικά με τα στοιχεία του grtimes.gr, η δίωξη ασκήθηκε για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του, στο διαδίκτυο.

  Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οδήγησαν τον γνωστό παρουσιαστή στο Μέγαρο, περίπου στη μια το μεσημέρι εισερχόμενοι από την πλαϊνή πόρτα του γκαράζ για να αποφύγουν τις τηλεοπτικές κάμερες που ανέμεναν την άφιξη του συλληφθέντα.

  Κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση ,με σκοπό βλάβης αλλού». Στη συνέχεια παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή.

  Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος»

  Σύμφωνα με τις χθεσινές συζητήσεις που είχε ο πρώην παρουσιαστής της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα με τους αστυνομικούς, αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες και στη συνέχεια τόνισε πως δεν έχει ανεβάσει κανένα βίντεο και υποστήριξε πως «δεν καταλαβαίνει γιατί έχει γίνει τόσος ντόρος», για κάτι που δεν έχει κάνει εκείνος.  Σε αυτό το σημείο, να υπενθυμίσουμε βέβαια πως ο ίδιος παραδέχτηκε πως ανέβασε βίντεο την πρώην συντρόφου του, κατά τη διάρκεια της σχέσης τους και εξήγησε πως ήταν μια τεράστια απερισκεψία από μεριάς του.

  Συνήγορος Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Είναι μετανιωμένος»

  Από την άλλη, σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δηλώνει μετανιωμένος για όσα έκανε.«Για να προφυλακιστεί ο εντολέας μου θα πρέπει να κατηγορηθεί για κακούργημα και να περάσει από ανάκριση. Αυτό ακόμα δεν φαίνεται να υπάρχει ως ενδεχόμενο. Αυτό που πρέπει να επισημανθεί και είναι η θέση μας ως τώρα, είναι πως ο κ. Παναγιωτόπουλος έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι έχει μετανιώσει για ό,τι έχει συμβεί» είπε ο Γεώργιος Δακουράς.

  «Ήταν από την πρώτη στιγμή στη διάθεση της Αστυνομίας και των Αρχών, ουδέποτε προσπάθησε να εγκαταλείψει την πόλη ή την κατοικία του και από εκεί και πέρα θα αντιμετωπίσει όποια κατηγορία αποδειχτεί ότι τον αφορά. Προφανώς είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, έχει ζητήσει συγγνώμη για τις πράξεις που έχει κάνει και από σήμερα αντιμετωπίζει και μια καινούργια κατηγορία, που δεν ξέρουμε ποια ακριβώς είναι», επισήμανε.