Πίνακας Περιεχομένων
    1. Νέα ποινική δίωξη σε βάρος του

    Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος, για την υπόθεση δημοσιοποίησης ιδιωτικών, ερωτικών βίντεο με πρώην συντρόφους τους, χωρίς να έχει λάβει την συγκατάθεσή τους. Ο ίδιος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ξανά μετά τη νέα ποινική δίωξη εις βάρος του.

    Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ.

    Μασκοφόρος με βαλλίστρα απειλεί να σκοτώσει την βασίλισσα Ελισάβετ – Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου

    Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλικη ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση , με σκοπό βλάβης άλλου Το πρωί, ο τηλεπαρουσιαστής είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα μετά από νέα μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του για ανάρτηση στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικά δεδομένα. Η ποινική δίωξη αφορά το αδίκημα σε κακουργηματικό βαθμό.

    Νέα ποινική δίωξη σε βάρος του

    Νέα ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορά τη σεξουαλική ζωή προσώπων κατ’ εξακολούθηση άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του τηλεπαρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου.

    Η δίωξη ασκήθηκε μετά τη νέα μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του για δημοσιοποίηση βίντεο ερωτικού περιεχομένου.