Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη της δολοφονίας του 42χρονου στο Μοσχάτο.

    Εξετάζεται το προφίλ του θύματος με τους έμπειρους αξιωματικούς της Ασφάλειας να αναζητούν περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του. Επίσης ερευνούν πιθανή εμπλοκή του σε παλαιότερες ποινικές υποθέσεις.

    Ωστόσο, το θύμα έχει λευκό ποινικό μητρώο και ως εκ τούτου δεν προκύπτει κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση προς την οποία μπορούν να στραφούν οι έρευνες. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, αφού μοιάζει με παλαιότερες εκτελέσεις που έγιναν στην Αθήνα για τον ίδιο λόγο. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για «συμβόλαιο θανάτου» από το εξωτερικό.

    Το θύμα επέστρεφε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο σπίτι του στο Μοσχάτο μαζί με την γυναίκα του και το παιδί του. Εκεί τον περίμενε ένας μαυροφορεμένος άνδρας ο οποίος τον πυροβόλησε 4-5 φόρες μπροστά στην οικογένειά του, σκοτώνοντάς τον.

    Οι κάλυκες που βρέθηκαν πιθανώς να προήλθαν από το όπλο διαμετρήματος 22 χιλιοστών, σύμφωνα με το protothema. Η δολοφονική επίθεση έγινε στην οδό Ταξιαρχών 31 στο Μοσχάτο. Σε κατάσταση σοκ είναι η σύζυγος του θύματος.

    Γείτονες του θύματος αναφέρουν ότι γνώριζαν την οικογένεια επειδή πήγαιναν κάθε Κυριακή στην εκκλησία. Ακόμα περιέγραψαν τον 42χρονο ως μια σκοτεινή και απόμακρη προσωπικότητα που απέφευγε τις κοινωνικές επαφές μαζί τους. Περνούσε πολλές ώρες στο σπίτι, όπου τον άκουγαν να μιλάει στο τηλέφωνο στο μπαλκόνι στα Γεωργιανά.