Από την ημέρα που ανέλαβε ο κ. Αλέξης Κούγιας την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, διαχέεται στην ατμόσφαιρα μια τάση να γίνουν αγωγές προς πάσα δημοσιογραφική κατεύθυνση και ήδη έχουν εκτοξευτεί προειδοποιήσεις και απειλές σε γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά κ.α. Σήμερα, με ανακοίνωσή του το δικηγορικό γραφείο του κ. Κούγια ανακοίνωσε πως ερευνά υλικό από τις εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου και της Ζήνας Κουτσελίνη για να στείλει αγωγές και προς αυτή την κατεύθυνση.

  Στην ανακοίνωσή τους, οι άνθρωποι που εργάζονται για τον κ. Κούγια και τρέχουν την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, εφιστούν την προσοχή προς όλους πως «το λαϊκό δικαστήριο» τελειώνει και πλέον θα πρέπει να μιλάει μόνο η Δικαιοσύνη και όσοι την εκπροσωπούν με κάποιον ρόλο στη συγκεκριμένη υπόθεση και όχι τα κανάλια, όχι οι ιστοσελίδες, όχι τα μίντια.

  Γι΄αυτό και κατόπιν της εξέτασης δηλώσεων και συνεντεύξεων που έγιναν στις εκπομπές των κυρίων Στεφανίδου και Κουτσελίνη, ενδέχεται να υπάρξει αξίωση χρηματικής αποζημίωσης από την κ. Πισπιρίγκου.

  «Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο έχει αναλάβει την υπεράσπιση της κας Σωτηρίας Πισπιρίγκου.

  Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε, δηλώσαμε ξεκάθαρα ότι δεν θα επιτρέψουμε πλέον τη συνέχιση αυτού του λαϊκού δικαστηρίου από ασχέτους με τη νομική επιστήμη ανθρώπους και δημοσιογράφους που πλουτίζουν από τα κοινωνικά δράματα, καταρρακώνοντας το τεκμήριο αθωότητος της κας κατηγορουμένης, δημοσιοποιούν παράνομα και εντελώς επιλεκτικά στοιχεία της δικογραφίας, τα οποία παρανόμως τους παρέδωσαν δικηγόροι και παράγοντες της Δικαιοσύνης και ότι εφόσον συνεχιστούν αυτά τα λαϊκά δικαστήρια από τα τηλεοπτικά πρόσωπα και τους συνεργούς τους, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο ακόμη και δικηγόρους να συστήνουν στη δυστυχή και άπειρη κατηγορουμένη και την οικογένεια της, για να έχουν την αποκλειστικότητα εμφανίσεως των δικηγόρων στις εκπομπές τους και την αποκλειστικότητα του περιεχομένου της δικογραφίας, θα τους μηνύσουμε και θα τους ενάγουμε.

  Ήδη, ζητήσαμε από τις τηλεοπτικές εκπομπές των κ.κ. Στεφανίδου και Κουτσελίνη, τα links των εκπομπών, ώστε να απομαγνητοσκοπήσουμε και απομαγνητοφωνήσουμε τα όσα έχουν συμβεί και όσα έχουν λεχθεί σε αυτές και ακολούθως, αφού προσωποποιήσουμε τις συμπεριφορές, θα υποβάλουμε μηνύσεις και θα καταθέσουμε αγωγές σε οιονδήποτε έχει παραβεί το νόμο και γι’ αυτό θα πρέπει να τιμωρηθεί και να αποζημιώσει την κα Πισπιρίγκου.

  Λυπούμεθα που πρέπει να προβούμε σε αυτές τις ενέργειες, αλλά τόσο ο επικεφαλής του γραφείου μας, κος Αλέξιος Κούγιας, αλλά και εμείς, οι συνεργάτες του, είχαμε τοποθετηθεί ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή που ανετέθη στο δικηγορικό μας γραφείο αυτή η πολύ δύσκολη υπόθεση.

  Υ.Γ. Πρέπει όλοι πλέον να καταλάβουν ότι αυτά τα οποία είπε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για τις δικαστικές αποφάσεις και τα λαϊκά δικαστήρια θα γίνουν πράξη και δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθεί αυτό που συνέβη με την υπόθεση Λιγνάδη, που επί 18 μήνες η ελληνική κοινωνία βομβαρδιζόταν με ψέματα και γελοιότητες και όταν εξεδόθη η δικαστική απόφαση, κάποιοι δυστυχώς προσπάθησαν να μεταβάλλουν την τακτική δικαιοσύνη σε θεατρικές παραστάσεις και λαϊκά δικαστήρια».

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Καλότζερο Πιζάνο: Χαμός με δηλώσεις υποψηφίου που εξυμνεί τον Χίτλερ και τον Πούτιν

  Κρήτη: Χασισοφυτεία σε Μονή στο Ηράκλειο – Είχαν κρεμάσει μέχρι και κομποσκοίνια σε δενδρύλλια που θα έβγαζαν 1 τόνο

  Διάγγελμα Putin: Ανακοίνωσε επιστράτευση και προειδοποίησε τη Δύση πως δεν μπλοφάρει για τα πυρηνικά