Μέσα σε λίγα 24ωρα η ελληνική κοινωνία έγινε κοινωνός για δύο αποτρόπαια εγκλήματα. Ένα στην Καβάλα, όπου ένας 56χρονος δολοφόνησε τη γυναίκα και το παιδί τους με σφαίρες κι ένα ακόμα στην Κόρινθο, όπου εκεί ευτυχώς δεν είχαμε νεκρή. Είχαμε όμως έναν 33χρονο να δέρνει – σύμφωνα με τις κατηγορίες – αλύπητα και να βιάζει τελικά την εν διαστάσει σύζυγό του, επειδή, σύμφωνα με όσα περιέγραψε το θύμα, δεν την ήθελε παρούσα στη βάφτιση του 2.5 ετών παιδιού τους.

    «Με άρπαξε από το κεφάλι και με χτυπούσε στο τζάμι του αυτοκινήτου και στο ταμπλό», περιγράφει το βασανισμένο θύμα, που λίγες μέρες πριν υποστεί όσα υπέστη, είχε δεχτεί απειλή από τον 33χρονο πως θα την ρίξει στον Ισθμό.

    Όπως αναφέρεται στη δικογραφία που έχει ανοίξει, ο 33χρονος πήγε να την βρει, την έβαλε με το ζόρι στο αυτοκίνητό του, την ξυλοφόρτωσε και στη συνέχεια, αφού δεν είχε σβήσει το μένος του, την πήγε στο σπίτι των γονιών του και την βίασε. Εκεί, αφού εκείνη αντιστάθηκε στην προσπάθειά του να τη γδύσει, της έβαλε φωτιά στα μαλλιά και στη συνέχεια προχώρησε στον βιασμό.

    Αυτή τη στιγμή η 28χρονη είναι στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και κινδυνεύει να πάθει αποκόλληση αμφιβληστροειδούς στο ένα μάτι και να χάσει την όρασή της.

    Το δελτίο ειδήσεων του STAR αποκάλυψε πως αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις ο 33χρονος κακοποιός τις έκανε γιατί δεν ήθελε η εν διαστάσει σύζυγός του να είναι στα βαφτίσια του 2.5 ετών παιδιού τους. Μαζί έχουν ακόμα ένα παιδί.

    Ο 33χρονος έχει προφυλακιστεί από χθες στο ΑΤ Κορίνθου, μετά από εισαγγελική πρόταση, στην οποία συμφώνησε και ο Ανακριτής και εντός της ημέρας θα μεταφερθεί σε σωφρονιστικό ίδρυμα.

    Είναι χαρακτηριστικό πως όταν η 28χρονη έφτασε στο ΑΤ Κορίνθου με τη δικηγόρο της, την κ. Χριστίνα Παναγή, οι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν. Στην περιγραφή αυτής της οικτρής κακοποίησης που ήταν η κορυφή του παγόβουνου σε μια σειρά από ξυλοδαρμούς, η 28χρονη είχε πει χαρακτηριστικά πως «έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω», όπως μετέφερε η δικηγόρος στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

    Μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, η 28χρονη ανέφερε τα εξής:

    «Νιώθω ανακουφισμένη κι ασφαλής με την προφυλάκιση. Νιώθω τυχερή που μπορώ και σας μιλάω και δεν ήμουν η επόμενη στη λίστα των θυμάτων. Θέλω να ευχαριστήσω τις Αρχές. Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Θέλω να πω σε όποια γυναίκα βιώνει τον ίδιο τρόμο, να μιλήσει όσο είναι νωρίς».

    Την ίδια στιγμή, η δικηγόρος του υποστηρίζει πως υπήρξε ενδοοικογενειακή βία από τη μεριά του, όχι όμως στον βαθμό που τον κατηγορούν, ενώ τονίστηκε πως δεν υπήρξε βιασμός, αλλά συναίνεση. Η κ. Ασπροποταμίτη αρνείται και την αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και αποδίδει στην 28χρονη κίνητρο για να πει ψέματα.

    Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

    «Τα Μάρμαρα του Παρθενώνα πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέψουν στην Ελλάδα»: Ο Βρετανός John Oliver πετσόκοψε το Βρετανικό Μουσείο

    Forbes: Τι θα γίνει αν ο Putin εξαπολύσει τα πυρηνικά του στον κόσμο – Ανάλυση για τις κινήσεις του τα επόμενα 24ωρα

    «Απόβαση» της Τουρκίας στη Λιβύη: Με παράνομο τουρκο-λιβυκό μνημόνιο απειλεί την Ελλάδα – Απάντηση του Δένδια