Σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στο Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο  παραμένει νοσηλευόμενος, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, μετά το ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο που υπέστη το μεσημέρι της Δευτέρας.

    Ενώ βρισκόταν στο γραφείο του, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και διεκομίσθη στο νοσοκομείο Αγία Όλγα. Αμέσως εισήχθη στη χειρουργική μονάδα και του τοποθετήθηκαν δύο στεντ. Ακολούθως μεταφέρθηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Σύμφωνα με την ιατρική ενημέρωση, που ακολουθεί, ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

    «Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς. Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς. Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση».

    Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων έχει υποστεί έμφραγμα και στο παρελθόν και ενώ τις τελευταίες πέντε έξι μέρες ένιωθε πόνους στο στέρνο, δεν πήγε στον γιατρό, παρά το ιατρικό του ιστορικό.

    Σε ανάρτησή της η σύζυγός του ανέφερε ότι είναι καλά στην υγεία του και ευχαρίστησε για τη συμπαράσταση.