Όλα τα είχε η Μύκονος, η σύλληψη του δημάρχου της της έλειπε. Μετά τα ήξεις αφήξεις των lockdown και των μέτρων περιορισμού, μετά τα αρκετά λουκέτα σε επιχειρήσεις για παραβίαση κανόνων πανδημίας, μετά και το πρόβλημα με την ύδρευση που προκαλούσε προβλήματα σε ξενοδοχειακές μονάδες για το γέμισμα των πισίνων, ήρθε τώρα μια πράξη αντίστασης που έκανε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κούκας. Πράξη που τον οδήγησε στη σύλληψη από την αστυνομία.

    Πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η υποδιεύθυνση αστυνομίας Μυκόνου, συνέλαβε τον δήμαρχο μαζί με άλλους κατοίκους του νησιού, οι οποίοι προέβησαν σε γκρέμισμα κτισμάτων στην περιοχή Καλό Λιβάδι. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ξενοδόχος έχτισε παράνομα κτίσματα στην περιοχή και μόλις έγινε αντιληπτό, ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κούκας, μαζί με άλλους, κατευθύνθηκαν προς την περιοχή μαζί με σκαπτικά μηχανήματα και γκρέμισαν τα κτίσματα. Ο ξενοδόχος ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη του δημάρχου. Μάλιστα, ο ξενοδόχος κατέθεσε και μήνυση εναντίον του κ. Κούκα.

    Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό στην Ελλάδα. Την αστυνομία να συλλαμβάνει έναν δήμαρχο που επιχειρούσε να σταματήσει αυθαιρεσίες, το οποίο θεωρητικά είναι μέσα στο job description του, αλλά μάλλον όχι με τον τρόπο που το έπραξε.