Χωρίς το Kanye West η ζωή θα ήταν βαρετή. Όσο κι αν έχουμε διάφορους λόγους για να τον αντιπαθήσουμε σφόδρα –το έχουμε κάνει ήδη δηλαδή- και να πιστεύουμε πως κάτι δεν πάει και πολύ καλά μαζί του, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως πρόκειται για ιδιοφυία τόσο επιχειρηματικά όσο και μουσικά. Έχει το μυαλό να πρωτοτυπήσει και σε κάθε ευκαιρία το αποδεικνύει. Ευτυχώς, βέβαια, που τα σχέδια του για πρόεδρος των ΗΠΑ δεν του βγήκαν.

  Πρόσφατα, μάλιστα, αποφάσισε πως θέλει ο κόσμος να τον φωνάζει Ye και έκανε επίσημη αίτηση γι’αυτό, ενώ κυκλοφόρησε και το 10ο άλμπουμ του με τίτλο «Donda». Ωστόσο δεν θα μπορούσε να συνοδευτεί από απλότητες, αφού ο ράπερ σε ανάρτησή του στο Instagram, ισχυρίστηκε πως δεν έδωσε την άδειά του για το άλμπουμ, και πως η Universal το έκανε από μόνη της.

  Drake: Κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ λίγες μέρες μετά το «Donda» του West

  Με όλα τα παραπάνω αλλά και όσα έχουν προηγηθεί στο παρελθόν, αν μας δινόταν η ευκαιρία σε αυτή τη ζωή, θα ήταν πολλά εκείνα που θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον Kanye. Και υποψιαζόμαστε πως κι εσείς βρίσκεστε σε αντίστοιχο mood και γι’αυτό σας φέρνουμε πολύ καλά νέα. Διότι χάρη στη τεχνολογία, υπάρχει τρόπος να ρωτήσεις κάτι τον ράπερ κι εκείνος να απαντήσει χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.

  Μέσω της ιστοσελίδας talktokanye.com και την εφαρμογή Ye Message, μπορείς να τους κάνεις τη μία ερώτηση μετά την άλλη και να μάθεις ό,τι μπορείς. Σύμφωνα με τον Wesam, η δημιουργία της εφαρμογής προήλθε από τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από το Donda που μόλις κυκλοφόρησε και ό,τι το αφορά αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό. «Ειλικρινά βαρέθηκα με όλες αυτές τις φήμες και την ελλιπή ενημέρωση για το Donda. Γι΄αυτό έφτιαξα ένα AI πρόγραμμα που σκέφτεται και μιλά σαν τον Kanye».

  Καλά πήγε αυτό. 

  Φωτογραφία: Getty