Σύσσωμη η καλλιτεχνική κοινότητα της χώρας είναι σε κατάσταση σοκ μετά τον θάνατο του Mad Clip τα ξημερώματα της Πέμπτης, από τροχαίο που είχε με την Porsche του. Ο Light, ο άνθρωπος με τον οποίο ανέβηκαν μαζί τα σκαλιά της επιτυχίας και συνεργάζονταν στην Capital, βρέθηκε από τους πρώτους στο σημείο της μοιραίας σύγκρουσης και δε μπορούσε να πιστέψει σε αυτό που αντίκρυζε. «Πάει…πάει ο Mad Clip» έλεγε με κλάματα και η παρέα του προσπαθούσε να τον συγκρατήσει.

    Η ραπ-τραπ σκηνή της χώρας δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη σε αυτό το σοκαριστικό γεγονός. Ο Snik αρκέστηκε σε μια λιτή ανάρτηση που τον αποκαλεί «Super trapper» και «the real one», ένω έκανε και δύο αντίστοιχα stories.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SNIK (@snikthehustla)

    Ο Mente Fuerte έβαλε για φωτογραφία προφίλ ένα μαύρο φόντο και στην ανάρτηση του με τον Mad Clip γράφει: «Τα είπαμε στην τελευταία μας βόλτα με το εργαλείο σου όποτε δεν χρειάζεται να πω πολλά, ειμαι περήφανος που Ήσουνα φίλος μου,να μας προσεχείς από έκει πάνω,εις το επανιδείν παλιοφιλε».

    O FY, ο νεαρός ράπερ που ανήκει στην ομάδα των Mad Clip – Light, ήταν μαζί του στον γάμο πριν το μοιραίο τροχαίο. Από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατος του, έβαλε φωτογραφία προφίλ που είναι μαζί και έκανε μια σειρά από stories με κοινές τους στιγμές, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το πόσο λάθος είναι να τρέχεις στους δρόμους με το όχημα σου.

    Εκτός από την ραπ σκηνή, αρκετοί άνθρωποι που τον συναναστράφηκαν είπαν το δικό τους αντίο. Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης που τον είχε φιλοξενήσει στην Ιδιωτική Κατακραυγή, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση.

    «Ήσουν πάντα χαμογελαστός, προσγειωμένος, ευγενικός, μα πάνω απ’ όλα αυθόρμητος! Υπόσχομαι ότι μια μέρα η κατακραυγή μας θα γίνει…» έγραψε.

    Η Ελένη Φουρέιρα, με την οποία τραγούδησαν μαζί το Μπορεί, που έκανε μεγάλη επιτυχία, δεν θέλησε να πει ή να γράψει κάτι. Έκανε μια ανάρτηση με μαύρο φόντο. Άλλωστε, οι δυο τους ήταν μαζί στον γάμο πριν το τροχαίο και μάλιστα τραγούδησαν την επιτυχία τους.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

    Κι η Josephine, με την οποία είπαν το ντουέτο Φήμες, δε μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη.