Πίνακας Περιεχομένων
    1. Η Kylie Jenner θέλει να κάνει 7 παιδιά

    Με ένα βίντεο στο λογαριασμό της στο Instagram, η Kylie Jenner αποκάλυψε πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Η 24χρονη δισεκατομμυριούχος κρατά ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης πριν η κάμερα γυρίσει και δείξει τον σύντροφό της, τον ράπερ Travis Scott να αγκαλιάζει την κοιλιά της. Και οι δύο δείχνουν ενθουσιασμένοι όταν ο γιατρός τους ανακοινώνει πως σε λίγες ημέρες θα μπορούν να ακούσουν την καρδιά του.

    Η Victoria Beckham ανεβάζει φωτογραφία του David με κατεβασμένο μαγιό

    Το βίντεο των 90 δευτερολέπτων περιλαμβάνει επίσης τη στιγμή που η Kylie (με τη βοήθεια της κόρης της) ανακοινώνει την είδηση στην μητέρα της. Η Stormie δίνει στην Chris έναν φάκελο που περιέχει φωτογραφίες υπερήχων, με την περήφανη γιαγιά να αναφωνεί: «Περίμενε λίγο… είσαι έγκυος; Στόρμι θα αποκτήσουμε μωρό. Αυτή είναι μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής μου!».

    Στη συνέχεια του βίντεο, η Kylie γιορτάζει τα 24α γενέθλια με την οικογένειά της και τελικά ακούει τους χτύπους της καρδιάς του εμβρύου σε έναν άλλο υπέρηχο. Το βίντεο ολοκληρώνεται με ένα αξιολάτρευτο πλάνο της Stormie να φιλά την κοιλιά της μαμάς της που μεγαλώνει.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie 🤍 (@kyliejenner)

    Η Kylie Jenner θέλει να κάνει 7 παιδιά

    Να σημειωθεί ότι τον περασμένο μήνα, πολλές πηγές επιβεβαίωσαν στο περιοδικό People ότι η Kylie και ο Travis περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Το ζευγάρι ήταν και πάλι μαζί μετά τον χωρισμό του τον Οκτώβριο του 2019. «Η Kylie είναι λίγων μηνών. Είναι πολύ ενθουσιασμένη. Ήθελε να δώσει ένα αδερφάκι στην Stormie. Λατρεύει να είναι μαμά» είχε δηλώσει η πηγή. Υπενθυμίζεται ότι η 24χρονη είχε κρατήσει κρυφή την πρώτη της εγκυομούνη ανακοινώνοντας την είδηση μόνο μετά τη γέννηση της κόρης της.

    Πάντως, η επιχειρηματίας ομορφιάς είχε δηλώσει εδώ και καιρό πως ήθελε κι άλλα παιδιά. Τον περασμένο Απρίλιο, είπε στην καλύτερή της φίλη Στάσι Καρανικολάου κατά τη διάρκεια ενός Instagram Live πως «θα ήθελε να έχει 7 παιδιά αλλά όχι τώρα».