Μία από τις εμβληματικές ολόσωμες φόρμες του Elvis Presley πωλήθηκε σε δημοπρασία έναντι 1.012.500 δολαρίων. Η φόρμα και η κάπα ανήκαν σε ιδιωτική συλλογή για πάνω από 30 χρόνια και είναι από τα πιο πολυφωτογραφημένα σύνολα που φορούσε ο θρυλικός τραγουδιστής σε μια σειρά παραστάσεων στο Madison Square Garden, στη Νέα Υόρκη το 1972.

  Πίσω στο 1972, ο Elvis εμφανίστηκε για τέσσερις συνεχόμενες βραδιές στο MSG, με τα εισιτήρια για τις παραστάσεις να εξαντλούνται και κάπως έτσι έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης που το κατάφερε στον συγκεκριμένο χώρο συναυλιών και αθλητικών εκδηλώσεων, στο Μανχάταν.

  Όσον αφορά την ολόσωμη φόρμα, οι προσφορές για τη σχεδιασμένη από τον Bill Belew δημιουργία, ξεκινούσαν από την τιμή των 350.000 δολαρίων και για την κάπα από την τιμή των 50.000 δολαρίων.

  Ένα μεγάλος αριθμός αντικειμένων με θέμα τον Elvis Presley πωλήθηκαν επίσης στη δημοπρασία, τα οποία ήταν ένα αντίγραφο της Αγίας Γραφής που του χάρισε κάποτε ένας θαυμαστής, μια συλλογή από μαλλιά του, τα οποία κρατούσε ο κουρέας του έναντι 72.500 δολαρίων, ένα κράνος που φορούσε στην ταινία «Viva Las Vegas» έναντι 23,750 δολαρίων και οι μπότες που φορούσε στη σκηνή έναντι 28,750.

  Επιπλέον όσοι συμμετείχαν στη δημοπρασία μπορούσαν επίσης να υποβάλουν προσφορά για να απολαύσουν ένα ιδιωτικό γεύμα με την πρώην σύζυγο του «βασιλιά του Ροκ εν Ρολ», Priscilla.

  Η κόρη του Kobe Bryant στο εξώφυλλο της Teen Vogue: Άνετη στον φακό και εντυπωσιακή φωτογράφιση

  Ένα μέρος των εσόδων από τις προσφορές για το γεύμα με την Priscilla θα διατεθεί στο Dream Foundation, το οποίο υποστηρίζει ενήλικες που πάσχουν από ανίατες ασθένειες και τις οικογένειές τους – στη μνήμη της μητέρας της, η οποία πέθανε στις 2 Αυγούστου σε ηλικία 95 ετών.

  Φωτογραφία: Getty