Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της Gabby Petito, με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστεί ο βασικός ύποπτος, ο σύντροφης της Brian Laundrie. Ο 22χρονος έχει εξαφανιστεί από το περασμένο Σαββατοκύριακο, με τους γονείς του να δηλώνουν πως πήρε μαζί του ένα σακίδιο και έφυγε για πεζοπορία σε ένα πάρκο που θεωρείται δύσβατο, με άγρια ζώα και επικίνδυνα μονοπάτια.

    Η αναζήτησή του συνεχίζεται μέσω ειδικών μονάδων, αλλά και drones. Μία εξειδικευμένη ομάδα δυτών επίσης συμβάλει στις προσπάθειες, καθώς υπάρχουν ποταμοί και σπηλιές με νερό, όπου θα μπορούσε κάποιος να έχει εγκλωβιστεί.

    Gabby Petito: Πίσω από τις αξιοζήλευτες φωτογραφίες στα social media κρύβονταν έντονοι καυγάδες

    Την ίδια ώρα, το FBI εξέδωσε ομοσπονδιακό ένταλμα σύλληψης για τον Brian, για χρήση μη εξουσιοδοτημένων συσκευών, μετά το θάνατο της Gabby. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, από το Αμερικανικό Περιφερειακό δικαστήριο Ουαϊόμινγκ, υποστηρίζει πως ο Brian χρησιμοποίησε χρεωστική κάρτα μαζί με PIN, από λογαριασμό που δεν του ανήκει, στο διάστημα μεταξύ 30 Αυγούστου και 1η Σεπτεμβρίου. Απέσπασε πάνω από 1.000 δολάρια σε συναλλαγές μέσω αυτής της χρεωστικής κάρτας.

    «Παρόλο που το ένταλμα σύλληψης επιτρέπει στις αρχές επιβολής νόμου, να συλλάβουν τον Laundri, το FBI και οι συνεργάτες μας σε όλη τη χώρα συνεχίζουν να ερευνούν τα γεγονότα και τις συνθήκες της δολοφονίας της Petito«, δήλωσε ειδικός πράκτορας του FBI.