Πίνακας Περιεχομένων
    1. Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οταν βγει στόχος της θα είναι να με αποτελειώσει

    Η Ιωάννα Παλιοσπύρου κατέθεσε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για την επίθεση που υπέστη με βιτριόλι, παρουσία και της κατηγορούμενης, Έφης Κακαράντζουλα. Οι λεπτομέρειες που έδωσε η Ιωάννα ήταν συγκλονιστικές, ενώ ένταση υπήρξε ανάμεσα στην κατηγορούμενη και τους συγγενείς του θύματος.

    Κοιτώντας κατάματα την 36χρονη, η Ιωάννα είπε: «Δε θες να με κοιτάξεις να με θαυμάσεις; Ξέρω δε τα πήγες τόσο καλά όσο ήθελες αλλά κάτι έχει γίνει». Και συνέχισε: «Ντρέπεσαι καθόλου; Μόνο να παίζεις θέατρο ξέρεις να παίζεις. Κοριτσάκι μου, όπως μου έλεγες… Δεν έχεις βάλει μυαλό εδώ και ένα χρόνο που είσαι μέσα. Εδώ θα μείνω δε θα φύγω. Ό, τι και να κάνεις έχεις ξεφτιλιστεί».

    Ο αδελφός της Ιωάννας τότε άρχισε να φωνάζει: «φίδι, τολμάς και την κοιτάς;». Η κατηγορούμενη παρέμεινε ατάραχη και στη συνέχεια οι αστυνομικοί την οδήγησαν σε άλλη αίθουσα του δικαστηρίου μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

    Η δίκη, τελικά, διακόπηκε για τις 5 Οκτωβρίου.

    Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συγκλονίζει η κατάθεσή της – «Έπιανα το πρόσωπό μου και καταλάβαινα ότι καιγόμουν»

    Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οταν βγει στόχος της θα είναι να με αποτελειώσει

    Αμέσως μετά την έξοδό της από το δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφέρθηκε στα υπονοούμενα που άφησε η κατηγορουμένη για την επίθεση με το βιτριόλι.

    «Θέλω να πω για αυτό πληροφορήθηκα ότι δήθεν εγώ γνωρίζω το λόγο που μου επιτέθηκε ότι επειδή εκείνη τη στιγμή δεν είχα επαφή ακουστική και μου είχε κλείσει την επαφή ο αστυνομικός. Καλό θα ήταν να σταματήσει να παίζει θέατρο η κυρία, να σταματήσει να υποτιμά τη νοημοσύνη μου και του δικαστηρίου και της κοινής γνώμης. Άλλωστε δεν η πρώτη φορά που βλέπουμε θύτες που προσπαθούν να διαχειριστούν τη κοινή γνώμη. Είναι προφανές ότι ακόμη και σήμερα παίζει θέατρο, δε υπάρχει ίχνος μεταμέλειας», τόνισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

    «Πιστεύω πως όταν βγει από τη φυλακή και πέντε και δέκα χρόνια να μείνει στη φυλακή όταν θα βγει θα θελήσει να με αποτελειώσει.», πρόσθεσε.