Πίνακας Περιεχομένων
  1. Αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα, ίσως και κατάθλιψη

  Νεκρός βρέθηκε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη ο Νίκος Τσουμάνης. Τα ίχνη του αναζητούνταν από χθες το απόγευμα, με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του να απευθύνονται στην αστυνομία.

  Τελικά, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζονταν, από το καλοκαίρι, στον Μακεδονικό, εντοπίστηκε στο αυτοκίνητό του στη μαρίνα της Νέας Κρήνης στην Καλαμαριά, χωρίς σφυγμό και με έναν αυτοσχέδιο βρόχο στον λαιμό (tie wrap), σύμφωνα με πληροφορίες.

  Οι αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια, ακόμα κι αυτό της δολοφονίας, νέα διάσταση στις συνθήκες θανάτου δίνουν δηλώσεις ανθρώπων που τον γνώριζαν.

  «Βουτιά» στη μετοχή του Facebook και στην περιουσία του Zuckerberg – Πού οφείλεται η βλάβη

  Αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα, ίσως και κατάθλιψη

  Ο Γιώργος Τότσικας, επικεφαλής του Pressaris.gr και του Yellow Radio, τόνισε ότι γνώριζε προσωπικά τον νεκρό ποδοσφαιριστή λόγω της θητείας του στον Άρη το 2013 και το 2015, ενώ έκανε λόγο για ένα «χρυσό παιδί που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρά προβλήματα, ίσως και κατάθλιψη».

  «Τον γνώρισα όλα αυτά τα χρόνια που ήταν ποδοσφαιριστής στον Άρη σε δύο περιόδους, το 2013 και το 2015. Ήταν ένα χρυσό και καλό παιδί ο οποίος δυστυχώς είχε αυτό το μοιραίο τέλος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν σε μια κατηγορία παιδιών που έπαιζαν ποδόσφαιρο χωρίς να έχουν την ανάλογη οικονομική απολαβή. Δεν ξέρω αν ήταν αυτός ο λόγος, γιατί έχω κάποιες έγκυρες πληροφορίες ότι αυτοκτόνησε, χωρίς βέβαια να μπορούμε να το αποδείξουμε ακόμα. Νομίζω ότι το τελευταίο διάστημα είχε σοβαρά προβλήματα, ίσως κατάθλιψη. Στο στενό του περιβάλλον πρέπει κάποιοι άνθρωποι να είχαν αντιληφθεί αυτή τη μεγάλη πίεση που ένιωθε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τότσικας. Και πρόσθεσε: «Ήταν ένα παιδί που το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν κλειστός χαρακτήρας και δεν εκμυστηρευόταν εύκολα πράγματα. Φαινόταν ότι κάτι τον απασχολούσε».

  Επίσης, σύμφωνα με μαρτυρίες των ανθρώπων από το κοντινό του περιβάλλον, όπως ανέφεραν στο ThessToday.gr, ο 31χρονος είχε εκμυστηρευτεί σε μία φίλη του πριν από λίγο καιρό ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, όπως και ότι ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του.

  Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα, όπως συμβαίνει συνήθως σε περιπτώσεις αυτοκτονίας.