Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Τάσο Ξιαρχό, η Ίριδα Παπουτσή, η συγκάτοικος του, μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και καταπώς φάνηκε, δεν μάσησε τα λόγια της.

    Πιο συγκεκριμένα, η Ίριδα Παπουτσή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι πολύ προβληματισμένη, πολύ στεναχωρημένη, δεν ξέρω τι να κάνω με τον Τάσο. Γύρισα χθες από το Παρίσι, στις 12 το βράδυ και έτρεξα στο νοσοκομείο να τον δω. Τον βρήκα σε μια κατάσταση χάλια. Έκλαιγε. Προσπάθησα να του μιλήσω, να βρω γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Δεν ήξερα τίποτα από ότι έχει γίνει». και πρόσθεσε:

    «Δεν μπορούσα να έρθω σε συνεννόηση μαζί του έτσι όπως ήταν σε κατάσταση σοκ. Δεν ξέρω γιατί το έκανε. Είναι ένα παιδί με περίεργο χιούμορ, τα λέει έτσι, είναι πολύ άσχημο αυτό και κάνει κακό στην εικόνα του. Θέλω πάρα πολύ να τον βοηθήσω. Έχει γίνει ότι έχει γίνει. Η μόνη λύση είναι είτε να τον σταυρώσουμε είτε να τον βοηθήσουμε. Εγώ αυτό που θέλω πραγματικά επειδή τον αγαπάω είναι να τον βοηθήσω. Αυτή την περίοδο μένουμε μαζί με τον Τάσο, είμαστε συγκάτοικοι. Ήρθα στο σπίτι να αφήσω τα πράγματα μου από το Παρίσι και να κάνω ένα μπάνιο. Δεν τον βρήκα στο σπίτι, δεν βρήκα κανένα ίχνος ότι έχει μπει στο σπίτι» συμπλήρωσε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας GNTM. «Δεν ξέρω που είναι, που ήταν, πως δραπέτευσε, τι τον έπιασε και τι περνάει. Όλα αυτές τις συνέπειες που περνάει τώρα καλά κάνει και τις παθαίνει για να βάλει λίγο μυαλό. Ξέρω ότι ο Τάσος όταν χρησιμοποιεί το Instagram θα πρέπει να είναι ως influencer κάτι που να κάνει τον κόσμο να περνάει καλά με αυτόν και όχι να τον στεναχωρεί με αυτόν τον τρόπο».

    Ηλίας Γκιώνης για Τάσο Ξιαρχό: Έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά αγόρια μαθητές του

    «Καταδικάζω την συμπεριφορά του, τα λόγια του και ότι έκανε από εκεί και πέρα είναι κατρακύλα. Τα κάνει όλα λάθος τώρα. Θεωρώ ότι το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι βοήθεια. Ψυχολογικά είναι χάλια. Δεν ξέρει τι να κάνει. Έχει χάσει την γη κάτω από τα πόδια του, όλοι έχουν στραφεί εναντίον και είμαι σίγουρη ότι θα ντρέπεται να βγει έξω».

    «Γιατί ρε Τάσο; Γιατί; Γιατί; Γιατί; Πρέπει λίγο να μάθει να κλείνει το στόμα του» τόνισε με σαφήνεια η Ίριδα Παπουτσή για τον Τάσο Ξιαρχό.