Δόθηκαν στην δημοσιότητα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Mad Clip από την ημέρα του δυστυχήματος που του κόστισε τη ζωή. Το ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του είναι 0,9 με όριο το 0,5, όπως μετέδωσε το Mega.

    Πριν μπει στο αυτοκίνητο, όπως φαίνεται από τις τοξικολογικές εξετάσεις, φαίνεται να είχε πιει περίπου τρία ποτά σύμφωνα με το Mega. Παράλληλα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών έδειξαν ότι ο Mad Clip τη βραδιά του τροχαίου δυστυχήματος ήταν «καθαρός», καθώς πέρα από το αλκοόλ δεν εντοπίστηκαν στο αίμα του άλλες ουσίες.

    Ο τράπερ έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου, όταν η Porsche που οδηγούσε παρεκτράπηκε από την πορεία του, προσέκρουσε σε κολόνα και στη συνέχεια σε δένδρο και κόπηκε στη μέση οδηγώντας τον ακαριαία στον θάνατο.

    Όπως επισημάνθηκε στο ρεπορτάζ του Mega, η ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε στον τράπερ ήταν πάνω από το όριο, ωστόσο δεν είναι μια ποσότητα που θα τον έκανε να οδηγεί ανεξέλεγκτα, καθώς δεν βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.