Πίνακας Περιεχομένων
    1. Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο 68χρονου

    Πλήρη εικόνα των όσων συνέβησαν, χθες το μεσημέρι στο Χαλάνδρι, έχουν οι αστυνομικοί στα χέρια τους, κυρίως από την κατάθεση του 12χρονου κοριτσιού που είδε τη μητέρα του να βγάζει το περίστροφο, να πιέζει τη σκανδάλη και να πυροβολεί τέσσερις φορές τον πατέρα της.

    Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρίας, με την γυναίκα, Κλοντιάνα Τσέλο να συλλαμβάνεται αμέσως. Η ίδια τον περίμενε στην πολυκατοικία, όπου διαμένει ο πρώην σύντροφός της, και τη στιγμή που οι διαπληκτισμοί έγιναν έντονοι, έβγαλε περίστροφο και πυροβόλησε.

    Η μικρή, που οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, άνοιξε από τη ψυχή της στην παιδοψυχολόγο για όλα όσα βίωνε τα τελευταία χρόνια. Δεν περιέγραψε μόνο την πολεμική ζώνη που επικρατούσε μεταξύ των γονέων της, με τα καρτέρια που έστηνε η 49χρονη Αλβανίδα, αλλά και για τη στιγμή που είδε τον πατέρα της να τραυματίζεται.Συγκεκριμένα φέρεται να είπε ότι η μητέρα της έβγαλε το πιστόλι και πυροβόλησε τέσσερις φορές τον πατέρα της.

    Μαρία-Ολυμπία Γλύξμπουργκ: Συμμετέχει σε διαφημιστική καμπάνια για βασιλικούς γόνους

    Οι αστυνομικοί έχουν τα γεγονότα και από την πλευρά του παιδιού που υπήρξε βασικός μάρτυρας τα οποία μάλιστα, έχουν καταγεγραμμένα καθώς στο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, όλες οι μαρτυρίες των παιδιών καταγράφονται και το υλικό αποστέλλεται στον εισαγγελέα έτσι ώστε οι ανήλικοι να προστατεύονται και να μην χρειάζεται να υποβληθούν στην ψυχοφθόρα διαδικασία της φυσικής παρουσίας στο δικαστήριο και να ξαναζήσουν για άλλη μια φορά τα φρικτά γεγονότα.

    Σήμερα μίλησε στους δημοσιογράφους και η Βρετανίδα σύζυγος του γιατρού. Η γυναίκα του 68χρονου γιατρού έκανε λόγο για συνεχείς παρενοχλήσεις από την 49χρονη, παρότι η οικογένεια είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της, ενώ αποκάλυψε ότι είχε στρέψει όλπο και κατά του παιδιού.

    Την ίδια ώρα η Κλοντιάνα Τσέλο, παραμένει στα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής. Σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα όπου θα πάρει προθεσμία να απολογηθεί, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι αυτό που έλεγε στους αστυνομικούς, είναι πως δεν ήθελε να σκοτώσει τον οφθαλμίατρο, τον περίμενε και πάνω στον τσακωμό της άρπαξε το πιστόλι και αυτή το πήρε πίσω και τον πυροβόλησε.

    Είπε δε, ότι πήγαινε συχνά στο σπίτι καθώς είχαν τη διαφωνία για την επιμέλεια του παιδιού κάτι που επιβεβαιώνουν και οι γείτονες. Οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν από που και από ποιον προμηθεύτηκε το όπλο ρωτώντας την πολλές φορές όμως δεν φέρεται να πήραν σαφείς απαντήσεις. Ούτε για ποιον λόγο κουβαλούσε το περίστροφο πάνω της.

    Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο 68χρονου

    Τέσσερις σφαίρες αφαιρέθηκαν, κατά τη διάρκεια πολύωρου χειρουργείου, από το σώμα του 68χρονου οφθλαμίατρου, ο οποίος δέχθηκε, χθες το μεσημέρι, πυροβολισμούς από τη 49χρονη Αλβανίδα πρώην σύντροφό του. Ο οφθαλμίατρος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι είναι εφικτό για να παραμείνει στη ζωή. Οι σφαίρες τον βρήκαν στην κοιλιά και στη μασχάλη, ωστόσο μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, έχοντας τις αισθήσεις του.