Πίνακας Περιεχομένων
    1. Η ανακοίνωση των σωματείων για τη στάση εργασίας σε μετρό-τραμ-ΗΣΑΠ:

    Το σοκαριστικό δυστύχημα που έγινε το ξημέρωμα της Τετάρτης στον ΗΣΑΠ, με τον 41χρονο Πέτρο Γιάμαλη που έχασε τη ζωή του από μηχανή λείανσης, έφερε κινητοποίηση στα σωματεία εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ. (μετρό, τραμ, τρένο). Έτσι προέβησαν σε προκήρυξη απεργίας για σήμερα, με τα μόνα μέσα μεταφοράς που λειτουργούν να είναι τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ και πριν προλάβει να περάσει το μισό της Πέμπτης, έγινε εξαγγελία για στάση εργασίας.

    Αυτή τη φορά η αιτία είναι η κηδεία του αδικοχαμένου υπαλλήλου, με τα σωματεία να επιθυμούν να παρευρεθούν σύσσωμα στην αποχαιρετιστήρια τελετή και γι΄αυτό να κατεβάζουν ρολά και μηχανές από την 11η πρωινή μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι.

    Η ανακοίνωση των σωματείων για τη στάση εργασίας σε μετρό-τραμ-ΗΣΑΠ:

    Με σεβασμό και οδύνη στεκόμαστε μπροστά στον αδικοχαμένο συνάδελφο Πέτρο Γιάμαλη, που έφυγε από κοντά μας σε ώρα εργασίας, στο δίκτυο της Γραμμής 1. Όλοι οι συνάδελφοι του θα τον αποχαιρετήσουμε, την Παρασκευή 19/11/2021, στις 12:30 το μεσημέρι στο Γ΄ νεκροταφείο Αθηνών.

    Για να μπορέσουν όλοι οι συνάδελφοι να απευθύνουν τον ύστατο χαιρετισμό στον Πέτρο πραγματοποιούμε την Παρασκευή 19/11/2021 τρίωρη στάση εργασίας από τις 11:00 π.μ. έως τις 14:00. Οι εργαζόμενοι δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον Πέτρο και δεσμεύονται ότι θα αγωνιστούν για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι του άδικου χαμού του. Για να είναι ο τελευταίος συνάδελφος που θρηνούμε, ως θύμα στον εργασιακό χώρο του.

    Οι Διοικήσεις