Πίνακας Περιεχομένων
  1. Για το κίνημα #metoo
  2. Όσα δήλωσε για τη Ζέτα Δούκα
  3. Τι ανέφερε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Λιγνάδη

  Ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούριου, και αναφέρθηκε στη συνάδελφό του, Ζέτα Δούκα και τη δημόσια εξομολόγησή της για τον Γιώργο Κιμούλη όσο και για το #metoo. Υπενθυμίζουμε πως  η Ζέτα Δούκα είχε μιλήσει στην Δανάη Μπάρκα, τις πρώτες ημέρες που είχε ξεκινήσει το κίνημα #metoo, εκφράζοντας την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε νιώσει από τον σκηνοθέτη.

  Για το κίνημα #metoo

  «Το #metoo είναι κατά 70% ένα παράνομο πράγμα, ο τρόπος που έγινε. Δεν καταλαβαίνω την ανάγκη κάποιου να βγει να πει ότι έχει κακοποιηθεί χωρίς να έχει πάει πρώτα στον εισαγγελέα να το καταθέσε», είπε αρχικά ο Γιώργος Καρκάς και πρόσθεσε:

  «Δε μπορώ να καταλάβω γιατί μια μεγάλη μερίδα συναδέλφων λένε ότι τα ήξεραν και ήταν μπροστά. Τι περίμεναν; Τον κορονοϊο; Να ξεφουσκώσουν οι δουλειές και να μην έχει κανένας ανάγκη κανέναν για 1-2σεζόν έτσι ώστε να ανοίξουν κάποια στόματα; Εφόσον ήσασταν μπροστά, είστε διπλά ένοχοι».

  Όσα δήλωσε για τη Ζέτα Δούκα

  Για τη Ζέτα Δούκα, ο Γιώργος Καρκάς είπε: «Δε μπορείς να μου βγαίνεις με το ύφος βιασμένης να μου πεις ότι σου πέταξαν καρέκλα πριν έντεκα χρόνια. Αν σου πέταξαν την καρέκλα, καλώς να το πεις και να σηκωθείς να φύγεις εκείνη την ώρα. Το να βγεις να το πεις αμέσως μετά την κατάθεση ψυχής της κυρίας Μπεκατώρου… Αναφέρομαι στη Ζέτα Δούκα».

  «Έχει προφυλακιστεί όποιος είναι να προφυλακιστεί. Αν υποθέσουμε ότι ήταν επικίνδυνος για την κοινωνία, δεν είναι πια γιατί είναι στη φυλακή. Από εκεί και πέρα το ράβουμε και το βουλώνουμε και περιμένουμε τα δικαστήρια» είπε κλείνοντας ο Γιώργος Καρκάς.

  Τι ανέφερε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Λιγνάδη

  Ο Γιώργος Καρκάς εξέφρασε την άποψη του για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Λιγνάδη λέγοντας πως: «Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί τόσοι συνάδελφοι δίνουν τόσες πολλές συνεντεύξεις για να πουν ποια είναι η προσωπική τους άποψη για τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη. Δηλαδή, δουλειές δεν έχετε;».

  Αντώνης Ρέμος: Πάτησε τη «μπανανόφλουδα» σαν πρωτάρης με τη δήλωση του για τον Φιλιππίδη